Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Amikor a covid alatt kijárási...

Amikor a covid alatt kijárási tilalom volt akkor kerültetek olan szituációba hogy nem tudtatok időben hazamenni?

Figyelt kérdés

Én már akkor külföldön éltem, szóval csak másoktol hallottam hogy milyen intézkedések voltak. Pl szüleim mesélték hogy átment hozzájuk egyik barátjuk és úgy belemerültek a beszélgetésbe meg az iszogatásba hogy este úgy kellett neki hazaosonni hogy a rendőr észre ne vegye. Szerencsére csak 5 perc sétára lakott.

De mi volt azokkal akik messzebb laktak? Volt hogy ez miatt ott aludtál valakinél?

nov. 5. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Engem a tilalomra ráépült kommunista besúgórendszer ijesztett meg. Minden második poszt az volt, hogy "láttam egy nagymamát az unokájával az utcán". Tiszta kommunizmus.
nov. 6. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy csaj kb 2 Km-re laktunk egymástól összejártunk reszelni.Kábé csak olyan estém volt.XD Egyszer elkaptak a zsandárok de mivel jó irányba sétáltam ezért elengedtek.
nov. 6. 17:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg italoztam a havernál azt este jöttem haza. Jöttek a kékek azt mondják tudom-e kijárási tilalom van. Ja mondom kutyát sétáltatok. De kérdezik hol a kutya? Mondom elszaladt. Nevettek, azt mondták hogy húzzak haza :D
nov. 7. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!