Amikor a covid alatt kijárási tilalom volt akkor kerültetek olan szituációba hogy nem tudtatok időben hazamenni?
Én már akkor külföldön éltem, szóval csak másoktol hallottam hogy milyen intézkedések voltak. Pl szüleim mesélték hogy átment hozzájuk egyik barátjuk és úgy belemerültek a beszélgetésbe meg az iszogatásba hogy este úgy kellett neki hazaosonni hogy a rendőr észre ne vegye. Szerencsére csak 5 perc sétára lakott.
De mi volt azokkal akik messzebb laktak? Volt hogy ez miatt ott aludtál valakinél?
Nem.
Túl komolyan vették az embereke ezt a buta tilalmasdit.
Nem arról szólt, hogy akit elkap a rendőr azt sittre vágja, hanem, indok nélkül menni közterületre nem volt javallott.
Én csak orvosnál voltam 8 után, taxival mentem haza, így nem botlottam rendőrbe, de még így is fura érzés volt a kihalt utcákon menni.
Viszont nálunk többször volt "buli", ahol a meghívottak nem siettek haza. Általában felajánlottuk, hogy aludjanak az üres szobánkban, de nem nagyon éltek vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!