Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Amikor a covid alatt kijárási...

Amikor a covid alatt kijárási tilalom volt akkor kerültetek olan szituációba hogy nem tudtatok időben hazamenni?

Figyelt kérdés

Én már akkor külföldön éltem, szóval csak másoktol hallottam hogy milyen intézkedések voltak. Pl szüleim mesélték hogy átment hozzájuk egyik barátjuk és úgy belemerültek a beszélgetésbe meg az iszogatásba hogy este úgy kellett neki hazaosonni hogy a rendőr észre ne vegye. Szerencsére csak 5 perc sétára lakott.

De mi volt azokkal akik messzebb laktak? Volt hogy ez miatt ott aludtál valakinél?

tegnap 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Én eléggé bezárkózós vagyok. Közelében nem voltam a zárásnak
tegnap 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Túl komolyan vették az embereke ezt a buta tilalmasdit.

Nem arról szólt, hogy akit elkap a rendőr azt sittre vágja, hanem, indok nélkül menni közterületre nem volt javallott.

tegnap 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, tök rossz volt úgy éreztem magam mint egy bűnöző a kihalt utcán, ahol senki se volt csak néha rendőrautó. Pedig nem fertőztem meg senkit mivel teljesen kihalt volt, de az a poén hogy kijárási tilalom nélkül is pont ugyanilyen kihalt szokott lenni 8 után.
tegnap 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Én csak orvosnál voltam 8 után, taxival mentem haza, így nem botlottam rendőrbe, de még így is fura érzés volt a kihalt utcákon menni.

Viszont nálunk többször volt "buli", ahol a meghívottak nem siettek haza. Általában felajánlottuk, hogy aludjanak az üres szobánkban, de nem nagyon éltek vele :)

ma 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én terhes voltam akkor. Az éjszaka közepén elkezdtem vérezni és be kellett mennem a kórházba. Éjjel 2 volt. Találkoztunk rendőrökkel is, de még csak meg sem állítottak.
ma 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szabálytalanul sose voltam kint, viszont késő este volt edzésem egy másik városban (min. egy óra út), így mindig kaptam egy papírt, hogy hazamehetek a kijárási tilalom alatt is. Sose állítottak meg.
ma 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!