Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálja ezt a magántaná...

Miért csinálja ezt a magántanárom?

Figyelt kérdés
2 éve kezdtem el magánének tanárhoz járni, ő egyben színésznő is. kb 1 éve nem járok már, mert nem volt ideje a tanáromnak, és képtelen voltunk találni egy időpontot ami mind a kettőnknek megfelel. ezért azt beszéltük, hogy ideiglenesen nem járok hozzá. Azóta beszéltünk, akkor sem volt nagyon ideje, rengeteg darabot kapott a színházban, közben tanított is zene iskolában. pár hónapja, amikor egy kis fesztivál szerűre felkértek énekelni, ráírtam, hogy meg hallgatna- e engem, milyenek a számok, jól éneklem-e, már be voltak gyakorolva. 1 napig nem válaszolt, majd írta, hogy neki jó, de sajnos utolsó pillanatban lemondta, mert rosszul lett. Ezt természetesen meg is értettem. Azóta is írtam neki, hogy szeretnék hozzá járni újra, és, hogy mikor van ideje, vagy egyáltalán van-e… hát kb. 4x küldtem neki üzenetet az utóbbi 2 hónapban és mindig csak leláttamozott… kezdek kicsit aggódni, lehet megsértődött hogy elfelejtettem felköszönteni a szülinapján, vagy mert nem mentem el a koncertjeire? (nem szándékosan nem mentem, csak elnéztem az időpontot, amit le is írtam neki) Az a baj, hogy más énektanárt nem is nagyon ismerek, aki pop zenével foglalkozna…

nov. 5. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér rá (láthatóan ennyire, ne magadból indulj ki, akinek tele vannak szabad órákkal a napjai), nehogy már neked legyen bűntudatod. Azt be kell látnod, hogy ezt jobb elengedni.
nov. 5. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy ő tképpen nem is a magántanárod? Vagy tényleg be van havazva, vagy csak valamiért nem akar veled foglalkozni, a vége ugyanaz.
nov. 5. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj meg azért amit írni fogok, de az nem lehet, hogy nem akart megbántani, hogy igazából nem érdemes neked énekléssel foglalkozni? És úgy próbált "lepasszolni", hogy azt mondta nincs ideje. Esetleg tudnál mutatni vmi hanganyagot amit meghallgathatnék? Kíváncsi lennék a hangodra. (10 évig énekeltem egy zenekarban - tanultam is évekig énekelni)
nov. 5. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom, de benne lehetne annyi, hogy megírja, bocs, nem tudok/akarok veled foglalkozni, keress mást, neked meg leeshetne vége a tantusz, meg feleslegesen tapadsz rá.
nov. 5. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:
#1-es, de elég sokszor elérhető, meg is nézi, csak nem válaszol… azért lehetne írni egy mondatot, hogy elfoglalt és hagyjam békén, vagy egy szimpla “nem” is jobb lenne…
nov. 5. 19:14
 6/7 A kérdező kommentje:
#3-as ő még akkor amikor megismertem elmondta, hogy ő kerek-perec megmondja ha valami sz@r, vagy ha nem szeretne velem foglalkozni, de mondta hogy nagyon szereti a hangomat és tényleg megmondaná, ha nem lenne jó (ez nyilván szubjektív vélemény)
nov. 5. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező akkor meg lehetne benne annyi, hogy megmondja neked, hogy bocsi, de egyáltalán nem tudlak bevállalni az elfoglaltságaim miatt, de ajánlok neked másik tanárt, mert tényleg látok benned fantáziát. 1 éve nem tanít téged... ez nagyon nem fair veled szemben. Vársz rá.. még hitegetett is egy ideig.. az tuti , hogy nem besértődött mert nem mentél el egy előadására.. Itt más van a háttérben... Kérd meg, hogy ajánljon neked másik tanárt, mert te nagyon szeretnél tanulni. "3"
nov. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!