Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Beszélgettem egy lánnyal....

Beszélgettem egy lánnyal. Teljesen zavarba vagyok még most is. Normális reakció?

Figyelt kérdés

Olyan 10 percet, ez volt az első, hogy beszéltem lánnyal, nagyon kimerítő volt mert ilyen velem sosem volt. Kollégám volt 5 éve akkor csak simán köszöntem neki.

Nagyon szép csaj, kedves is volt, de nem tudom miért velem nem szoktak kedvesek lenni, mindenki leráz még a pincérek is. Úgy volt, hogy én kezdeményeztem. Megkérdeztem csak úgy random az utcán " szia, nem te voltál a kollégám ?" Utána azt vártam nem ismer fel, de felismert, nem tudom miért tettem ezt én nem érzem magam jól, nem tudtam a szemébe nézni sem. Megnéztem neten, csak tipikusan jó arc ismerősei vannak, és egy ilyen ember beszélt velem. Teljesen meglepődtem. 10 éve nem beszéltem nővel ilyen sokat, legutóbb nem is emlékszem mikor volt ilyen.

Össze vagyok zavarodva.

Jól nézett ki, és mosolygott.

nov. 2. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Oviba se voltak lányok? Se teso se egy szomszed?

Az igen..

nov. 2. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Általános suliba senki nem beszélt velem, középiskolába faipariba jártam ott nem volt túl sok lány nő tanár volt, de nem tanított.

Rokonokat nem számolom bele mert nekik "kötelező" beszélgetni.

nov. 2. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez aranyos, gratulálok.
nov. 2. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Húú, ez nagyon beteges, ahogy magadról beszélsz. Terápiára kellene járnod. Ne haragudj, semmi rosszból, inkább pont azért, mert ez a történet azt mutatja, hogy amúgy lenne rá igényed, és tudnál fejlődni is. Remélem ez a kis szösszenet felnyitotta a szemedet arról, hogy lehetne másképp is. És nem kell hozzá sokat tenni sem, csak találd meg a megfelelő embereket, akik segíthetnek az utadban. Kezdetnek egy pszichológust...
nov. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!