Mire szóljak szóljak vissza és mire ne? Tudnátok példákat írni?
Ha valaki beszól, szeretném megtalálni az aranyközéputat.
Nem szeretnék élő céltábla lenni akivel más azt csinál amit csak akar, de sértődős kisgyereknek se akarok mutatkozni aki nem érti a viccet és mindent magára vesz.
Ha konkrétan beszólnak valami durvát ami jogtalan azt hagyd figyelmen kívül.
Ha csak csipkelődni akarnak azaz lejáratni, akkor szólj vissza, de ne dühből hanem közöld nyugodtan mint tényt a dolgot.
Mondjuk ha érettségizel és elkezdenek beszólogatni, hogy na csak sikerült átmenned matekból? Persze, miért ne sikerült volna? Sőt, a legjobbak között zártál. Még ha nem is feltétlen igaz, akkor is ha rossz indulatból kezdenek el mások előtt beszólogatni akkor nyugodtan válaszolj ilyesmit. Persze ez lehet gagyi példa.
Ha úgy szólnak be, hogy na megint itt van az a nyomorék, akkor meg egyértelmű, hogy idiótákról van szó akiknek válaszolni se érdemes. Még a rájuk nézéssel is csak megtiszteled őket.
Szóval amíg a beszélgetés normális emberek közt zajlik, addig viselkedj úgy mint egy gentleman.
Ki és miért, milyen jellegűt szól be neked...????
NAgyon nem mindegy a helyzet.
Mindazonáltal - ha csak a beszólás kedvéért szól be... - az ilyeneket abszolút figyelmen kívül kell hagyni.
Ez a legnagyobb büntetés a beszólónak... :-D :-D
Pl.:
"Miért hordasz maszkot? Már nem kell."
Válaszod:
"Köszönöm a figyelmeztetést".
"Milyen kacsázva jársz".
Válasz:
"Köszönöm a bókot".
Ha azt mondják, hogy húzz vissza az anyadba és kapartasd ki magad arra ne vissza szólj arra rúgd pofán azt dobd be egy közeli patakba és önts rá sósavat!
De ha csak a külsődre tesz megjegyzést akkor szóld ezt vissza: Ezt épp te mondod nekem? Lehet nem vagyok én se szép, de ha olyan fejem lenne mint neked elmennék inkább hortobágyra fűcsomónak, de ember nem lennék az biztos! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!