A segg nem számít csúnya szónak?
Dan Schneider
Ő volt az aki ezeket a szavakat belerakta az iCarly és a V mint Viktóriába
Én szubjektíven csúnyának találom, illetve nem is használom, valahogy az a fajta "csúnya" szó, amit nem is szívesen mondok (pedig ennél csúnyábbnak számító szavak vannak, amiket simán használok, megfelelő társaságban, persze).
Emiatt mindig meg is lep, hogy mennyire sokat használják ezt a szót a legtöbben, mintha nem is lenne csúnya szó. Látszólag mások szerint ez egy tök normális hétköznapi szó. :D
Valahogy úgy érzem, hogy sok másik szó van, ami csúnyább ennél, de tudjuk is róla, hogy csúnya, és általában olyankor használjuk, amikor nyomatékosítunk valamit, indulatokat fejezünk ki stb. (legalábbis én így szoktam). Ezt a szót viszont tök lazán használja a legtöbb ember, és valamiért pont ezért idegesít, és már csakazértse használom, mert szerintem ez igenis csúnya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!