Hogyan hívjanak meg egy házibuliba?
Figyelt kérdés
Elég sok embert ismerek, de ők meg nem túl nagy társasági emberek vagy csak nem adódik meg a lehetőségük hogy náluk buli legyen.okt. 4. 20:49
2/12 anonim válasza:
Ha házibulit akarsz szervezel egyet magad. Meg ha bulizni akarsz úgy általában, akkor se várjad, hogy elhív valaki, mert akkor várhatsz lehet életed végéig.
3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem sincs lehetőségem szervezni, még a szüleimmel lakom
okt. 4. 23:37
4/12 anonim válasza:
Próbálj olyanokkal barátkozni, akik társaságibb emberek
5/12 A kérdező kommentje:
Olyanokat sajnos nem ismerek, nem tudom hogy hol barátkozhatnék velük össze
okt. 4. 23:43
6/12 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű? Milyen alkalomból lenne a házibuli? Születésnap vagy névnap? Más egyéb összejövetel?
Szerintem olyat nem tartanak meghatározott cél nélkül. (Még a 2000-es évek elején is voltak ilyenek. Annyira nem volt elterjedt az internet még akkor sem.) Talán online vannak ilyenek?
7/12 anonim válasza:
Igaza van a 6-osnak, nemigen vannak már házibulik, hacsak a közös bepiálást nem tekintjük annak. A fiatalok nem is igen tudnak hol tartani.
8/12 A kérdező kommentje:
De közösségiken is mindig látom hogy itt meg ott vannak házibulikban..
okt. 5. 11:30
9/12 anonim válasza:
8: Felesleges a közösségi médiából kiindulni, mert nem azt reprezentálja ami az átlag vagy ami a valóságban történik.
10/12 A kérdező kommentje:
De a fülemmel is hallom hogy beszelnek róla meg minden, nem csak a neten
okt. 5. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!