Miért van az hogy amikor el megy mellettem egy fiú csapat akkor mindig néznek engem és valamit el kezdenek mondani?
Figyelt kérdés
Valami ilyeneket direkt hogy halljam :waooo meg huuuu meg ilyenek.
És közben néznek rám
okt. 4. 20:05
1/15 anonim válasza:
Lehet feltuni vagy, cicanaci vagy vmi egyéb miatt
2/15 anonim válasza:
Most panaszkodsz vagy dicsekszel?
Nagyon gyerek lehetsz még.
Azért, mert pasik, imponálni akarnak. Te meg ne tegyél már úgy, mintha nem tudnád.
Gondolom nincs barátod, a gyermeki gondolkodás miatt.
3/15 A kérdező kommentje:
#2 nem dicsekszem egyáltalán csak egyszerűen tudni akarom hogy miért csinálják ezt mert az a baj hogy nem tudom hogy ki figuráznak vagy ez jót jelent?
okt. 4. 20:48
4/15 A kérdező kommentje:
#1 nem vagyok feltünő. És nem cica nadrágban voltam
okt. 4. 20:49
7/15 A kérdező kommentje:
#6 ezt én is tudtam
okt. 4. 21:01
8/15 anonim válasza:
Most azt várod, hogy mindenki elkezdje, hogy "biztos nagyon szép vagy" és hasonlók?
9/15 anonim válasza:
Gondolom ilyen 14-16 éves lehetsz. Én is ugyanezt megkaptam már ennyi évesen, mint te. Örültem neki, és akkor ebből tudtam, hogy jó csaj vagyok.
10/15 anonim válasza:
Nincs filter az agyukban, ha van valami ami egy kicsit is felkelti a figyelmüket, akkor annak hangot adnak. Kb mint ahogy a kutyák ugatnak az ég világon mindenre, addig, amíg beléjük nem nevelik, hogy kussoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!