Jelzés, hogy többet szeretne? Tapogatózik? Vagy csak így jött ki? Mire véljem?
Figyelt kérdés
Van egy házas férfi, akihez felmentem a lakására megbeszélni valamit. Rákérdeztem, hogy telefonon? majd felajánlotta, hogy vagy átugrom. Átmentem. A felesége nem volt otthon. Kávéztunk,beszélgettünk, semmi jelt nem adott, nem nyomult.
Mégis ez, hogy áthívott...
Vagy nem jelent semmit?
Az biztos hogy szimpatikus vagyok neki.
okt. 4. 09:35
1/9 anonim válasza:
A szimpátia és a szexuális vonzalom nem ugyanaz.
4/9 A kérdező kommentje:
3: nem úgy tűnt, amikor ott voltam
okt. 4. 11:11
5/9 anonim válasza:
Akkor semmi jelentősége,ha semmi jele nem volt.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is komoly voltam, mégus vonzódom hozzá, de le nen szűrt belőlem semmut az biztos. (amiről beszélgettünk téma is az volt)
okt. 4. 13:21
7/9 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Szerintem, ha akarna tőled bármit, akkor nem a lakására hívna, ahová bármikor hazaérhet a felesége, hanem valami külső helyszínre.
8/9 anonim válasza:
Nagyon gáz vagy és önbizalom és önértékelési gondjaid vannak.
9/9 A kérdező kommentje:
8: miért vagyok gáz??
Mert felmerült bennen, hogy valamit akar egy férfi, aki felhívott a lakására?
okt. 4. 18:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!