Hogyan tegyem izgalmassá az életemet?
Figyelt kérdés
Olyan az életem, mint az Idétlen időkig című film, kivéve, hogy még csak nem is vicces. Hogyan csempésszek némi izgalmat az unalmas mindennapokba?szept. 18. 13:15
1/6 anonim válasza:
próbálj ki új dolgokat, amik érdekelnek. Hobbi, tanfolyam, sport, múzeum, könyvtár, tánciskola, társasjáték klub, kiránduló egylet, elmehetsz önkénteskedni szociális, vagy környezeti témában.
2/6 anonim válasza:
Miben áll az unalom? Unalomból sokféle van. Az unalom motiválatlanságot jelent. Azaz attól lesz érdekes az életed, ha olyan dolgokat csinálsz, amik motiválnak. Mi motivál téged? Azt neked kell megtalálnod.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy teljesen motiválatlan vagyok, lehet, hogy még depressziós is. :(
szept. 20. 07:20
4/6 anonim válasza:
Akkor előtte a motivációhiány és depresszió okát kellene, szerintem, megtalálni, majd azt/azokat megszüntetni. Utána jöhetnek azok a dolgok, amik izgalmat hoznak (amik lehetnek új, még ki nem próbált dolgok).
5/6 anonim válasza:
Érdekes dolog, de a motiváción sokszor sokat kell agyalni. Nekem évekbe telt míg kiderítettem.
6/6 Senior Séf válasza:
Gyújtsd fel a házadat.
Az a szomorú,hogy ez nem vicc.valami olyan esemény/történés kellene a mai fiatalok életébe, ami kirántja őket a nagy jólétből. Mert mi történik? Körülnéz; minden rendben, minden jó, gyerünk valami filmet nézni, kirántani magunkat a jelenünkből. Ennek aztán az a vége, hogy csak akkor van valaki jelen a saját életében, ha ég a háza, vagy valami egyéb nagy gebasz van. Aztán jön a depresszió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!