Ha találtam egy olyan oldalt amin magyar nőkről is vannak lesifotók bajom származna belőle ha nem jelentem senkinek?
Figyelt kérdés
Nem a Motherless. Láttam egy oldalt ahol magyar nőkről is vannak lesifotók, kiléptem és töröltem az előzményeket, nem akarok ennyi miatt bajba kerülniszept. 14. 19:46
2/7 anonim válasza:
Nincs bejelentési kötelezettséged, látogatóként sem fognak számon kérni. Prioritásban ők vannak az utolsó helyen (ha egyáltalán kideríthető a kilétük).
4/7 anonim válasza:
Mondjuk attól függetlenül jelenthetnéd egész nyugodtan, mert ez amúgy bűncselekmény.
6/7 anonim válasza:
Dehogy. A nők nem érdekelnek senkit. Halomra ölik őket, senki nem csinál semmit.
7/7 anonim válasza:
Az utolsonak adok igazat. Sajos vsgy nem sajnos ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!