Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Izgulok az egyetem miatt, mit...

Izgulok az egyetem miatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemsokára kezdem az egyetemet (nem Magyarországon) és nagyon izgulok illetve kétségeim vannak a barátkozást illetően.

1. Eléggé introvertált vagyok. Nem vagyok bulizós, lerészegedős fajta. Próbáltam már bulikba menni, de egypár óra után meguntam és sokkal szívesebben lettem volna az otthonom csendjében. Intorvertáltság mellett még felénk is vagyok

2. Nem kollégiumban fogok lakni. Sajnos nem kaptam helyet a kollégiumban így egy albérletben fogok lakni több emberrel.

A kérdésem az lenne ha nem vagyok bulizós és pörgős fiatal akkor mennyi esélyem lesz barátokat találni?

szept. 13. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem voltam bulizós, sem kollégista, mégis rengeteg spanom volt.
szept. 13. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen szempontból is az albérlet sokkal jobb, mint a kollégium, akkor is, ha lesznek lakótársak, sokkal jobban el tudsz vonulni.

Bár most nem értem el akarsz vonulni emberektől mert introvertált vagy, vagy barátkozni akarsz? Mert az a közös programokon mint a bulik meg kocsmázásokon a legegyszerűbb.

szept. 14. 08:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Barátkozni szeretnék, de nem érzem magam komfortosan a bulikon
szept. 14. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok bulizós, messze nem nevezném magam extrovertáltnak sem, mégis sikerült olyan barátokat szereznem egyetem alatt, akikkel még ballagás után is megmaradt a kapcsolat. Kivel kicsit lazább lett, de olyan is van, akivel ugyanúgy tudunk lelkizni is akár, mint anno.

Őket pedig különböző eseményeken ismertem meg, vagy különféle csoportmunkák miatt kezdtünk el többet beszélgetni, több időt együtt tölteni és elég hamar meglett a közös hang.

Szóval nem kell attól tartani, hogy egyedül maradsz és nem lesznek barátaid. Csak igyekezz nyitott lenni, kedves és barátságos, és biztos vagyok benne, hogy neked is meglesz majd a társaságod, és rendben megy majd minden. Sok sikert minden téren! :)

szept. 15. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!