Szeretitek ti is a woke-ot, a blm-et és a feminizmust?
Figyelt kérdés
A társadalmi igazságosság nagyon fontos.szept. 2. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem ismerem, nincs véleményem
16 szavazat
1/14 anonim válasza:
Én nem vagyok mai gyerek de mindig is azt mondtam van a férfi meg van a nő és minda kettő egyenrangú. Ugyanolyan ember a férfi a nő a normális a meleg a magyar a cigány. De ami most megy az nem okés
2/14 anonim válasza:
Ismerem, de nem érdekel. Magyarországról ezeknek nem sok jelentősége van, azontúl, hogy riogatni az embereket vele mint a mumussal, vagy a sorossal.
3/14 anonim válasza:
Undorító, és semmi igazságosság nincs benne, csak a társadalom lerombolása. Ennélfogva nyilvánvalóan nem tetszik.
4/14 A kérdező kommentje:
Dehát ezek a mozgalmak arra vannak, hogy igazságot szolgáltassanak az elesetteknek, és megvédjék őket az igazságtalanságtól. Itt ilyen sokan nem szeretik ha az elesetteket megvédik a rossz emberektől?
szept. 2. 22:06
5/14 anonim válasza:
#4 kit ismersz, aki magyarországról ennek a mozgalomnak a tagja? :D (a soroson kívül)
6/14 A kérdező kommentje:
Ezek a mozgalmak túlmutatnak a földrajzi határokon. Az egész nyugati fejlett civilizációban érvényesülnek, és fejtik ki áldásos hatásukat. Világhírű multi cégek már nem tehetik meg, hogy nemi alapon vagy faji alapon ne vegyenek fel embereket, akár vezető pozícióba. A filmekben már nem érvényesülhet a durva rasszizmus, és a sok klisé. Rasszista szexista homofób emberek már nem hergelhetik a többi embert, mert a közösség ereje fellép ellenük.
szept. 2. 22:19
8/14 A kérdező kommentje:
Nem kellene nevetgélned. Nálunk sajnos picit még elmaradottabb a helyzet, de az igazság végül mindig utat tör. És mint mondottam, ezek a mozgalmak túlmutatnak a földrajzi határokon. Begyűrűzik ide most is, legyen az társadalom, közbeszéd, filmek, bármi más.
szept. 2. 23:58
9/14 anonim válasza:
#8 ahahh jah, gyűrűzik be, rajtunk az újabb veszedelem, nulla ember képviseli, de van új ellenség :D
10/14 anonim válasza:
Az anti-woke mob màra hisztisebb lett mint annak idején a woke mob volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!