Szerinted mit jelent a feminizmus?
Figyelt kérdés
Tapasztataim alapján az emberek túlnyomó többsége még ma sem tudja, ezért tettem fel a kérdést, hogy te hogy látod/ számodra mit jelent.2023. okt. 5. 23:06
1/21 anonim válasza:
Eredetileg a női egyenjogúsági mozgalom neve.
2/21 anonim válasza:
Hogy senkit ne érjen se előny, se hátrány a neme miatt.
3/21 anonim válasza:
1, nem női egyenjogúság.
Nemi egyenjogúság.
4/21 anonim válasza:
Alapvetően a nemi egyenjogúságot jelemtené, de ma már inkább amik eszembe jutnak róla (sajnos) azok a visítozó Karenek.
5/21 anonim válasza:
A nők is több helyen megjeleníthetik a tudásukat, pl.: politika, munkahely, sport, tudomány: ezekre való törekvés. E mellett a saját védelmük előtérbe helyezése is pl.: a férfiak általi bántalmazás ellen.
6/21 anonim válasza:
A célja, hogy mindenki ugyanolyan jogokkal ÉS esélyekkel rendelkezzen nemtől függetlenül.
7/21 anonim válasza:
A nemi egyenjogúságról, és támogatandó
8/21 anonim válasza:
Nem, ma is a női egyenjogúságot jelenti
9/21 anonim válasza:
"A nemi egyenjogúságról, és támogatandó"
Én pont ezt nem értem.Azt látom,hogy ez a hivatalos megnevezése,de valójában a nők átlendülnek vele a ló túloldalára.
10/21 anonim válasza:
Nem tudom, mintha a női nem latin megfelelője lenne benne. Mindenképpen nőkkel kapcsolatos. Nem sima egyenjogúság, valami nőkkel kapcsolatos dolog inkább. Bár én nem teljesen értem mit akarnak vele elérni. Hiszen jelenleg mindenhol megtörtént az egyenjogúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!