Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A koronavírus alatt melyik...

A koronavírus alatt melyik volt a legértelmesebb dolog amit helyeseltél?

Figyelt kérdés

aug. 27. 14:04
A kérdező szavazást indított:
Lezárni a parkokat, gellérthegyet , margitszigetet
Kutya pózban szexelni így előzve meg a fertőzést
Este 8 után csak kutyátsétáltatva lehet az utcára menni
Nyalogatni a nyilvános wc-ket így oltás nélkül is lehet védettségi igazolvány
Vendéglátó helyiségekben kötelező a maszk -kivéve ha ülsz akkor nem kötelező-
20 ezer embert még beengednek a Puskás stadionba mert ott még nem terjed a koronavírus
Lázas tünetekkel semmiképp nem szabad a gyereket orvoshoz vinni
Kínából érkező buborékos csomagolófóliát nem szabad kipattogtatni
28 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem volt ilyen.

N

aug. 27. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
A másfél méter távolság. Az még most is hiányzik, amikor nem tolakodtak bele az emberek az arcomba.
aug. 27. 14:42
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem kellett órákig várni egy váróteremben 50 göthössel egy légtérben. Csak időpontra lehetett menni.
aug. 27. 14:44
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem ment annyi repülő, mert ez a sok g be volt szrva, hogy megkapják a denevérkórt és egyből megpurdélnak. Minden más, csak csupa negatívum volt. Az a sok szemét patkány, aki pampogott a szájkosár miatt, hogy mennyi ilyen szemét van köztünk, hogy roh meg mindegyik, a k anyucikájában. Szemét egy világ volt, van.
aug. 27. 15:24
 5/15 Metionin ***** válasza:
50%
Hogy ki volt rakva a kézfertőtlenítő az állomásokon, plázákban, áruházakban. Alapnak kellene lennie.
aug. 27. 15:53
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

A létszámkorlát a boltokban. Inkább állnék az utcán pluszban 5-10 percet, és aztán 5 perc alatt teledobálnám a bevásárlókosaram akadálytalanul, mint, hogy nem kell várni a bolt előtt, viszont amint belépek, konkrétan minden egyes termék előtt, amit szeretnék elvenni a polcról, áll valaki, aki szüttyög, az istennek nem venné észre magát és menne arrébb, és ha két perc várakozás után meg merem szólítani, hogy "elnézést kérek", hogy elvegyek pár másodperc alatt egy csomag tésztát és mehessek végre a dolgomra, akkor én vagyok a "türelmetlen".

A legdühítőbb számomra, hogy dolgozni bejárhattam, sőt, járjak is be, de 7-19 közt dolgoztam, tehát se reggel munka előtt, se este munka után hazaérve nem tudtam - legálisan - elmenni sétálni, vagy futni, hogy kiengedjem a fáradt gőzt, meg a sok frusztrált ügyfél hülyeségét, aki nyilván rajtam töltötte ki minden kínját. Korábban is, és utána is este 10 és éjfél közt jártam futni, tudjátok, kivel találkozok a téli estéken az utcán? Rohadtul senkivel. Már az is soknak számít, ha valaki egyáltalán szembejön, pedig nem kápolnáskispöcsömpusztán lakok, hanem Budapest egyik külsőbb kerületében. Az alkohol meg ugyanúgy üt kedd délután kettőkor is, és ugyanúgy lehet részegen összecsimpaszkodva egymástól 10 centire énekelni a Nélküledet SÍRVA akkor is, ha fenn van a nap.

aug. 27. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Hogy nincs puszilkodás rég nem látott ismerőssel. Ezt azóta is tartom.

Ja, és megtanultam kenyeret sütni.

aug. 27. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak következmény volt, de imádtam, hogy alig mennek autók az utcákon. Ez nagyon hiányizk.
aug. 28. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel azelőtt sem puszilkodtam senkivel, egyszerűen utálom. Aki nem fogadta el az általam nyújtott kezet, hanem csak jött bele az aurámba, azt gyorsan megöleltem, mert ölelkezni viszont szeretek.

Húzták a szájukat a rokonok, de kis idővel elfogadták.

A kenyérsütést már el is felejtettem, az én kovászom stílusosan 2020 augusztus 20-án, döntött úgy, hogy megdöglik. Béke poraira, öt évig volt velem, még a kollégiumban indítottam el, túlélt nyolc költözést, majd a semmiből úgy döntött, hogy eleget szolgált már. Fura volt látni a közösségi médián, hogy az anno kényszerből indított projektem (csórók voltunk mint a szar és egy kilo lisztből negyedannyira jött ki a kenyér, mint amennyiért a boltban árulták) hirtelen mindenki csinálja.

aug. 28. 22:02
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán semmi, utáltam az egész agymenést, a családom is utálta.

35/F

aug. 30. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!