Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kellene arra a kérdésre...

Hogy kellene arra a kérdésre válaszolni, hogy "Azt hiszed jobb vagy nálam/nálunk?"

Figyelt kérdés
aug. 26. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem hiszem.

Tudom.

aug. 26. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon attól függ, hogy miről van szó, hisz tényleg vannak olyan helyzetek, dolgok, amikor tényleg te vagy jobb náluk, mert te már átélted, tapasztaltad, többet tudsz az adott dologról náluk..stb.
aug. 26. 10:08
 3/12 anonim válasza:
73%
Nem csak hiszem hanem tudom.
aug. 26. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Gondolkodásban biztos. Futásban lehet, hogy nem.
aug. 26. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szituációtól függ. Én nem mondanék olyat, hogy jobb vagyok, mert elég nagyképűen hangzik.

De pl. lehet mondani, hogy én már csináltam ilyet, van benne tapasztalatom, ha valami konkrét dologról van szól.

Ha ez valami random beszólás veszekedés közben, arra felesleges reagálni. Nincs jó válasz.

aug. 26. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy, hogy milyen kontextusban hangzik el a mondat, mert nem minden esetben ugyanazt válaszolnám.

Van, amikor esetleg én ejthettem el egy olyan mondatot, ami sután lett megfogalmazva és érthetően lettek a másiknak miatta komplexusai - akkor bocsánatot kérnék, megpróbálnám jobban elmegyarázni. Van, amikor csak simán a komplexusait projektálja rám ki vki, pedig nem adtam rá okot. Akkor sztem szó nélkül hagyném. Van, amikor arra reakció ez, hogy bizonyos viselkedéseik nem szimpatikusak nekem és "mertem" ezt nekik őszintén elmondani. Akkor azt mondanám, mindenben nem, de ebben és ebben az ügyben igen.

aug. 26. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ahol ez a szint oda nem megyek le.
aug. 26. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jobb talán nem, de különb biztosan.
aug. 26. 15:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem is válaszolnék, ha ilyet mondana a vita partnerem. Erre a szintre nem érdemes süllyedni és “felvenni a kesztyűt”.
aug. 26. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

-Elmosolyodva elsétálni. Igen ez ilyen kicsit beképzelt dolog de garantáltan felcseszed az agyát.

-“Ahogy látom eléggé kisebbségi komplexusod van.” Aztán itt is felcseszi magát az illető.

aug. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!