1/11 Antiszociális lény válasza:
Sok van..
Breaking Bad, DARK, Steins Gate, Attack on Titan, Vikings.. felírnám még a Game of Thronest is, ha a végét nem rontják el brutálisanm, Stranger Things
2/11 anonim válasza:
A könnyedebbek közül a Brooklyn 99, a humora és témái miatt.
Viszont inkább az olyanokat szoktam szeretni, amik nem lineárisan követik a cselekményt, amiknél gondolkodni kell és meglátni azokat az összefüggéseket, történéseket, amikre csak (halványan) utalnak. Szóval sci-fi, nyomozó sorozatok tetszenek igazán. Most talán az Idővonal lenne az, ami leginkább kitűnik közülük és kedvenc lenne.
4/11 Szolovjov válasza:
A jó öreg Dr House. Hasonlónak tartom a személyiségem, mint az övét.
6/11 marci2004 válasza:
Sok mese a Disneyből, Jetixből, Animaxon volt a Verhetetlen Banzuke, és még sok más mese és sorozat.
7/11 anonim válasza:
A gépkarabéllyal leadott!
Energiákat szabadít fel az emberben!
8/11 anonim válasza:
"A Dokik" és a "Doki": humoros, de komoly egyben.
9/11 anonim válasza:
Van jópár, szeretek mexikói és török sorozatokat darálni, szóval szerintem így hosszú lenne a lista, plusz ezeket csak 1x nézem meg, viszont ami újranézős és már többször láttam az a Szívek szállodája. All time favorit nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!