Valaki magyarázza el nekem, hogy miért van ennyi sérült ember, miért van ez az LGBT? Én úgy látom, hogy a heterók, nyíltan melegek/leszbikusok és a transzok mi így egyetértünk, de nekem nagyon úgy tűnik az LGBT mint egy gyerekkori trauma
Figyelt kérdés
Mint egy gyerekkori trauma, nárcisztikus személyiségzavaraug. 25. 09:40
1/6 anonim válasza:
hahaha...ez jó kérdés...sajnos érthető, elfogadható választ nem fogsz kapni. A pszichológusokat kerüld,mert nekik fingjuk sincs e megválaszolhatatlan világproblémáról...
...
erről hosszan lehetne beszélgetni, de a probléma akkor is létezik.
2/6 anonim válasza:
Nekem szerencsés gyerekkorom volt, a felmenők mind áldott jó emberek voltak, nem ért soha semmi "trauma"...talán ez az elviselhető élet titka. A gyerekeim még normálisak, de az unokáknál már érezni az agymosás jeleit..
3/6 anonim válasza:
Mert az. Az esetek igen nagy százalékában gyerekkori abúzus áll a háttérben. Szerencsétlen áldozatok,erõsen manipulálva. Az más kérdés,hogy felnõttként miért viszi tovább a zászlót. Coming out,mi?
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne ezt megváltoztatni. Tegyük fel van egy férfi akinek az önbizalma romokban, úgy gondolja, hogy műtéteken kell átessen, meg változások kellenek és keresi a szexualitását is. Direkt nála csúnyább nőkkel van együtt.... hihetetlen
aug. 25. 12:52
5/6 anonim válasza:
Úgy érzem,ezzel nekünk nincs dolgunk,mert erõsen magánügy kategória. A gyermek bántalmazás viszont nem az. Itt felelõsen,következetesen kell fellépni az államnak. Támogatni,bárhogy dönt,de nem mondhatod meg mit csináljon. Itt van a hatalmas csúsztatás a jelenlegi woke kurzusban. Elfogadom,de gyomorforgató,amit ráerõltet a társadalomra a tolerancia nevében. Pár helyen elmegy,pl show biznisz,de a politikában semmi keresnivalója a szakállas nõknek,pórázzal. Átestek a túloldalra,és én vagyok a kirekesztõ,mert a közös játékszabályokhoz ragaszkodom,miszerint az identitásod,beállítottságod magánügy,nem tolhatod a másik arcába agresszíven,mert kontraproduktív. Ehhez képest mindenhol ott van a propagandájuk.
6/6 anonim válasza:
Teljesen irreleváns hogy neked minek tűnik. Az LMBTQ-nak semmi köze a traumákhoz, genetikai dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!