Miért tiltott le amikor nem is csináltam semmit sem? Nem írja ki hogy elérhető nem küldi el az üzeneteket sem és snapen is tiltott, itt vége van a kapcsolatnak? (többi lent, barátnőmről van szó.)
Figyelt kérdés
Én úgy érzem hogy egyszer még vissza fog jönni nagyon fáj de el kell fogadnom. Szóval ez egy kimondás nélküli szakítás, nem is fog már kitiltani szerintetek? Valaki volt már ilyen helyzetben? Nem tudom mit csináltam, el sem mondja nekem egyszerűen csak kilépett az életemből minden ok nélkül. (akivel tudnék erről beszélni még kérlek irjon priviben)nem tudok mit vsinálni... Csak ezen kattogok... Tudom hogy nem tesz jót és csak magamat fogom okolni de nem tudok mit kezdeni ezzel hiába csinálok akarmit csak is rajta jár az agyam és hiányzik. Gondolkodtam hogy esetleg az anyukájának írok és tőle kérdezem meg h most akar e még valamit tőlem vagy sem de akkor mondja ki tudom hogy ez marhaság lenne mert nem az ő dolga hanem a mienk (nem kérek bántó válaszokat köszi) és ha így döntött akkor hagyni kell ne zaklassam mert rosszabb lesz valami jó tipp esetleg amivel hamar túl lépek rajta? Vagy valaki esetleg Veszprém közelébe akar barátkozni?aug. 23. 22:13
2/8 A kérdező kommentje:
Meg ahhoz hogy el tudjam engedni amiket tőle kaptam el kéne pakolni de a pulcsijától nem tudok megvállni annyira finom illata van hiába tudom hogy ez hosszú távon nem lesz jó mert nem fogom tudni rendesen elengedni meg ha jön a kövi kapcsolat akkor tuti zavarni fogja az illetőt meg magamon kell annyi erőt vegyek h megtegyem a kellő lépéseket
aug. 23. 22:48
3/8 A kérdező kommentje:
De lehet h jobb is h szakítottunk mert mostanában egyáltalán nem ment jól a kapcsolatunk és sztem ezt ő is észrevette csak nem akarta mondani nehogy megbántson vagy pedig más állhat a háttérben. Lehetséges megismert valaki mást vagy hasonló. Szerintetek?
aug. 23. 22:51
4/8 A kérdező kommentje:
Elég rossz irányba változott, de én akkor is nagyon nagyon szeretem hiába sértegetett nagyon
aug. 23. 22:52
5/8 anonim válasza:
Ebbe a kapcsolatba, te többet képzeltél, mint ami volt. Hogy miért szakított veled annak számos oka lehet. Lehet, hogy nem bírt már téged elviselni a túlzott ragaszkodásod miatt.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen az lehet sajnos hogy túlságosan ragaszkodó vagyok csak nem mondta ki h ez a baja mert nem akart megbántani
aug. 24. 08:55
7/8 A kérdező kommentje:
Egyszer már jártam ugyanígy csak akkor a nyolc éves legjobb barátságom ment tönkre
aug. 24. 08:56
8/8 anonim válasza:
Nem rosszból, mert tényleg jó és segítő szándékkal mondom: hogyha már volt ilyenre példa, akkor valóban érdemes lenne ezen a túlzott ragaszkodáson felülkerekedni és dolgozni rajta, hogy a továbbiakban ilyen ne történjen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!