Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A virágkarnevál miért Debrecen...

A virágkarnevál miért Debrecenben van mindig?

Figyelt kérdés

Budapesten kéne lennie, nem a világvégén.

Van rá esély, hogy a fővárosban lesz valamikor?

aug. 20. 10:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazi magyar felfogásod van egyébként.
aug. 20. 10:50
 12/26 A kérdező kommentje:
#11-es, miért?
aug. 20. 10:57
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Igazad van teljesen.

A Hortobágyot is el kellene vinni Budapestre, mert minek van ott a semmi közepén, ahol úgyse lakik egy pesti se? Meg a Balaton. Sokkal jobb lenne, ha csak 2 megállót kellene utazni a 6-os vilivel, és már lehetne is fürödni.

aug. 20. 11:03
 14/26 A kérdező kommentje:
Igaz, a Balaton is lehetne közelebb :)
aug. 20. 11:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a bajai halászléfőzőt követelem Pestre! Baja környékéről származom, gyakran jártunk anno a halászléfőzőre, de amióta Pesten lakom egyszer sem voltam az elmúlt 15 évben. A tökömnek van kedve minden évben leutazni 180 km-t oda, meg ugyanennyit vissza! Követelem, hogy hozzák fel a rendezvényt Pestre! :)

Ja, meg a mohácsi busójárást is!

Na de most komolyan: Minden városnak szüksége van: 1) rendezvényekre, kiegészítő bevételi forrásokra, 2) közösségépítő, közösség összekovácsoló eseményekre.

Ha minden fesztivált, karnevált, rendezvényt, eseményt "felhoznának" Budapestre, mi maradna a "vidéknek"? Meg azt azért vegyük észre, hogy az ország lakosságának a 80%-a nem Bp-en él. Nekik semmilyen szórakozási lehetőség (és bevételi forrás) nem jár? Jöjjenek mindenért a fővárosba? Akkor meg az lenne a baj, hogy túl sokan lennénk Pesten, mint a heringek, mozdulni sem tudnánk egymástól. Minden nap augusztus 20-a lenne, lépni se tudnánk.

aug. 20. 12:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazad is van, Siófoknak is Kőbánya felsőn jobb helye lenne! Kérdező, hülye vagy, de nem a te hibád, a meleg teszi.
aug. 20. 12:08
 17/26 anonim ***** válasza:
17%

Én egyszer voltam, meseszép. De akkor még olcsó volt a virág.

Az biztos, hogy nem kételkedtem Isten létezésében!

aug. 20. 12:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Kérvényt fogok benyújtani jövőre, hogy Budapesten rendezzék meg, legalább egyszer az életben.
aug. 20. 12:46
 19/26 anonim ***** válasza:
35%
Mert az debreceni hagyomány????? 🤦 Nem a pestiek találták ki és böktek rá a térképre, hogy na, ott lesz... Ostoba...
aug. 20. 13:01
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Semmi akadálya, hogy megszervezd az I. Budapesti Virágkarnevált! Hajrá!
aug. 20. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!