Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A virágkarnevál miért Debrecen...

A virágkarnevál miért Debrecenben van mindig?

Figyelt kérdés

Budapesten kéne lennie, nem a világvégén.

Van rá esély, hogy a fővárosban lesz valamikor?

aug. 20. 10:17
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%
Nem lesz a fővárosba soha
aug. 20. 10:23
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ott lett hagyománya. Épp most próbálják az ország vízfejűségéből visszavenni kiszervezésekkel, hogy ne minden a fővárosban történjen. Ekkora méretű országnál nem is értelmezhető a "világvégén", mert minden elérhető távolságban van (közúton - az anekdotikus vicc szerint az itt lévő japán turisták azt hitték, hogy az ország nagyobb, mint Kína, mert 7-8 órás menetidejű vasúti járatok egy-egy város között a 300 km/órához szokott népségnél más dimenziókat jelentenek).
aug. 20. 10:24
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az a DEBRECENI virágkarnevál.
aug. 20. 10:25
 4/26 A kérdező kommentje:

De ha Budapesten lenne, sokkal több látogató lenne, több jegyet el tudnának adni, az árusoknál is többen vásárolnának.

Jobb lenne mindenkinek.

aug. 20. 10:27
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál már rajta valaha, kérdező? Segítek: tömeg van. Sokan épp amiatt utaznak Debrecenbe. Pesten meg amúgy is van épp elég nagy felhajtással járó program, ami az itt élők számára megnehezíti pl a közlekedést.
aug. 20. 10:36
 6/26 A kérdező kommentje:

Nem voltam soha, mert a világvégén van :(

Pedig érdekelne, szívesen megnézném egyszer.

aug. 20. 10:40
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon mi van a világ végén? Nekem pl Pest 2 óra hossza, a belvárosrol, parkolasrol ne is beszéljünk.
aug. 20. 10:41
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy debreceni rendezvény. Még is mi alapon venné el egy másik város? Ahogy írták ez egy kis ország, nem jelent nagy nehézséget bárkinek erre utazni, ha annyira érdekli. Miért az ország többi részének kéne a fővárosba utazni egyébként? Budapesten kb 1,5 millióan élnek jaja, de a fővároson kívül is még él 8 millió ember az országban… Nem tudom voltál e itt, de így is tömeg van. Másrészt az ország második legnagyobb városáról van szó, a “világvége” nem éppen helytálló.
aug. 20. 10:46
 9/26 A kérdező kommentje:

Debrecen pl.

Majdnem 4 óra vonattal, ebben a hőségben kibírhatatlan lenne.

aug. 20. 10:47
 10/26 A kérdező kommentje:
A #7-esnek válaszoltam az előbb.
aug. 20. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!