Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utálnak a fiúk?

Miért utálnak a fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt vettem észre, hogy mostmár szinte több srác utál, mint lány… természetesen a lányok a hátam mögött csinálják, ami nem is zavar. Viszont akármilyen fiúval jóban lettem, beszélgettünk (mint barátok), aztán nagyon nem beszéltünk, és elkezdtek utálni. Pár bevallotta, hogy tetszem nekik, én szépen elutasítottam őket, és utána nagyon bunkók lettek, folyamatosan kibeszéltek, gusztustalanul beszéltek rólam. Velem is volt, hogy bevallottam régi fiú haveromnak, hogy tetszik, vissza is utasított, de nem kezdtem el utálni, se kibeszélni.. Nem értem, hogy ezt miért csinálják..

17/L

aug. 20. 03:16
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen szinten vannak még, a visszautasítást nem tudják kezelni, lelki fájdalmat okozott számukra, amit ilyen gyerekes módon oldanak meg.
aug. 20. 04:16
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Elhúzod előttük a mézes madzagot, majd szarba se veszed őket. Csodálkozol?
aug. 20. 04:27
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Ha egy lány "haverkodik" egy fiúval, a legtöbb fiúnál az egyet jelent....

Te meg visszautasítod őket, persze, hogy rosszul érintik.

Sajnos nem ismered az alap férfi-nő kapcsolatokat, ebből a félreértés.

Férfi-nő barátság nincs.

aug. 20. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

"Férfi-nő barátság nincs."

De, van.

aug. 20. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Van férfi noi barátság, ha legalább az egyik homoszexuális. Vagy 0 kisugárzása, vonzalmuk van,that csúnyák.
aug. 20. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Van férfi-nő barátság, de nem általános, mondhatni ritka, mint a fehér holló, és a legtöbb esetben legalább az egyik félben ott motoszkál, hogy akár több is lehetne köztük...

Gimiben pláne ritka az ilyesmi. Nálunk anno voltak olyan csajok, akik srácokkal haverkodtak, de aztán gimi után össze is jöttek.

A kérdező tényleg kicsit vakon van, hogy úgy mondjam... Eleve azt sem tudja még, hogy a férfi meg nő teljesen másképp "működik".

aug. 20. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

"folyamatosan kibeszéltek, gusztustalanul beszéltek rólam"

Ne menj bele semmi olyasmibe, ami miatt utólag esetleg majd ezt megtehetnék újra.

Éretlenek és elkényeztetettek, azt hiszik, mindig mindennek úgy kell történnie, ahogy ők azt elképzelik, aztán ha homok kerül a gépezetbe, akkor nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Alig látnak férfi mintát maguk körül, úgyhogy nekik se könnyű, de az ilyenekkel nem is érdemes foglalkozni.

aug. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!