Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon gáz egyedül beülni...

Nagyon gáz egyedül beülni étterembe/moziba?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, 2 gyerekem van (4 éves, 5 hós). Nagyon kimozdulnék (bekattanás szélén állok), de a kicsi nagyon sírós, csak úgy tudnék menni, ha a mama kinn tologatná és ha nagyon sír màr akkor otthagynék mindent és kimennék.🙈 Vannak barátnőim, de ígyis nehézkesen hozzuk össze nagy ritkán a találkákat, senkivel sem akarok "szórakozni", hogyha épp nagyon nyűgös a gyerek akkor mégse megyünk vagy 1 óra múlva megyünk, nekik is családjuk van.

Van férjem, de ő nem mer vigyázni a kicsikre, anyámat meg utálja éy ha ő vigyázna rájuk akkor morogna, így akkor akarok elmenni valahová amikor a férjem lelép 3 napra. (Tudom, hogy ez nagyobb gáz, mint a kérdésem, de most ne erre összpontosítsatok légyszi.)

aug. 15. 09:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Komolyan kérdezem. :D

Moziba kb többször járok egyedül, mint társasággal. Étteremben is gyakran látok egyedül embereket, pláne napközben, mikor valaki mondjuk kiugrik munkából ebédelni.

Az egész sztoriból egyedül csak a férjed gáz.

aug. 15. 10:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából úgy érezném magam, mintha annyira elviselhetetlen lennék, hogy senki nem akarna szóbaállni velem.🙈
aug. 15. 10:41
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem, hogy miért akkora baj, ha sírós a kicsi. A nagyanyja is nevelt fel gyereket, nagy dolog, ha 5 perccel tovább tart megnyugtatnia, mint neked. Két óriási probléma van:

1. Rettenetesen túlaggódod a szülőséget. A fiamat simán hagyjuk sírni, ha amúgy tudjuk, hogy semmi baja, meg kell tanulnia megnyugtatnia magát. Ha elesik, elesik, később is ez lesz, de 20 évesen már tuti nem fog ott állni senki, hogy elkapja, meg kell tanulni esni.

2. A férjed egy istenverte gyökér, mégis vállaltál vele még egy gyereket. Simán semmi kedve egy csecsemővel járó problémákkal és feladatokkal foglalkozni, azért nem nyúl hozzá. Én, ha kell, akkor hajnal 2 és reggel 6 között nyugtatom a gyereket, hogy a feleségem is tudjon pihenni, pedig ő GYES-en van, én meg felsővezetőként dolgozom, szóval lenne alibim arra, hogy ezek alól kihúzzam magam.

aug. 15. 10:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha te láttál korábban valakit egyedül moziban vagy étteremben, akkor azt gondoltad, hogy azért van egyedül, mert mindenki számára elviselhetetlen? Nem hiszem, hogy ez ugrott be elsőre. Rólad se fogja senki ezt gondolni.
aug. 15. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"úgy érezném magam, mintha annyira elviselhetetlen lennék, hogy senki nem akarna szóbaállni velem" - kinek mi köze hozzá? Amúgy teljesen lesz@rom emberek vannak mindenhol, nem kell túlgondolni.

Szóval nem gáz egyáltalán, menj kapcsolódj ki. Bár azt hozzá tenném, nem biztos, hogy kikapcsolódás, ha mondjuk film nézés közben azon stresszelsz mikor kell majd kirohannod a teremből.

Apa nem segít? Akkor fogadja el, ha a mama vigyáz a kicsikre. Vagy ha nem, akkor nyomd a kezébe a gyerekeket és oldja meg, amit te is meg kell hogy oldjál nap mint napm vegye ki ő is a részét - nem csak megcsinálni kell a gyereket (bocs). Felnőtt ember a férjed is, mi az hogy fél....nőjön fel a feladathoz.

aug. 15. 11:06
 16/21 anonim ***** válasza:
44%
30 évesen 2 gyerek anyjaként még nem jutottál el addig, hogy kinődd az óvodás gondolkodást?
aug. 15. 11:07
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

"Nagyon gáz egyedül beülni étterembe/moziba?"

Miért?

Ha valakinek ez gáz, jöjjön oda hozzám, mondja meg, megbeszéljük, hogy akkor eszem amikor akarok és ott ahol akarok + akkor beszélek az éttermi dolgozókkal, hogy engem zaklat valaki, és arra motivál hogy elmenjek, pedig imádom az éttermet.

Ha pedig csak néznek, furcsálják, akkor elég gáz, hogy nekik az étteremben az izgalmasabb és érdekesebb, hogy ÉN mit csinálok. De ha ekkora hihetetlen dolgokat teszek a szemükben, nézzenek csak, max visszabámulok mint egy autista.

aug. 15. 11:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Amikor egyedül megyek üdülni, akkor bemegyek egyedül étterembe. Bár tény, hogy az egyedüli üdülésre is kellett egy löket és sokáig szintén nem akartam. Azóta nekem teljesen természetes és egyáltalán senki nem foglalkozik velünk.
aug. 15. 12:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Semmi gáz nincsen abban, amikor/ha valaki egyedül ül be egy étterembe, vagy a moziba egy filmre. Mindegyikre tudnék mondani példát az ismerőseim közül, és mindannyian teljesen lazán kezelik ezt. Sem tőlem, sem másoktól nem kaptak megjegyzéseket, fura pillantásokat ezért.
aug. 15. 12:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Kb mindenhol voltam már egyedül.
aug. 15. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!