Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon gáz egyedül beülni...

Nagyon gáz egyedül beülni étterembe/moziba?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, 2 gyerekem van (4 éves, 5 hós). Nagyon kimozdulnék (bekattanás szélén állok), de a kicsi nagyon sírós, csak úgy tudnék menni, ha a mama kinn tologatná és ha nagyon sír màr akkor otthagynék mindent és kimennék.🙈 Vannak barátnőim, de ígyis nehézkesen hozzuk össze nagy ritkán a találkákat, senkivel sem akarok "szórakozni", hogyha épp nagyon nyűgös a gyerek akkor mégse megyünk vagy 1 óra múlva megyünk, nekik is családjuk van.

Van férjem, de ő nem mer vigyázni a kicsikre, anyámat meg utálja éy ha ő vigyázna rájuk akkor morogna, így akkor akarok elmenni valahová amikor a férjem lelép 3 napra. (Tudom, hogy ez nagyobb gáz, mint a kérdésem, de most ne erre összpontosítsatok légyszi.)

aug. 15. 09:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz egyedül menni.
aug. 15. 09:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Megerősítem: egyáltalán nem. Egy ideig étterembe én sem mentem egyedül, de egyáltalán semmi. Moziba nagyon régóta járok egyedül is.

35/F

aug. 15. 09:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, moziban számtalanszor voltam nőként egyedül, nem foglalkozik ezzel senki. Étterem ugyanúgy. Menj nyugodtan.

De ha a mama vigyáz a gyerekekre, nem kell kirohannod, ha sír. Meg fogja tudni oldani a kicsi felügyeletét arra a délutánra, bizz benne. Ne várjanak a mozi/étterem előtt.

aug. 15. 09:53
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem lenne rossz, ha a férj nem “félne” a saját gyerekért vigyázni.
aug. 15. 09:53
 5/21 anonim ***** válasza:
gyerekére*
aug. 15. 09:54
 6/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most látom a zárójeles részt!
aug. 15. 09:56
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Teljesen megszokott. Étterem, kávézó, stb. rendszeresen vannak egyedül emberek. Moziban a filmet nézik (vagy a telefonjukat nyomkodják) sötét van, senkit sem érdekel a másik.
aug. 15. 10:04
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem gáz. De hasonló korú gyerekek apjaként kérdem: mi az, hogy a férj fél vigyázni rájuk?
aug. 15. 10:06
 9/21 anonim ***** válasza:
42%

Rendszeresen megyek moziba egyedül. Legelső alkalommal furának éreztem, manapság örülök ha úgy tudok ülni, hogy nincs senki mellettem.

Étterembe nem megyek, senki nem eszik egyedül 😡

[link]

aug. 15. 10:09
 10/21 retektorta ***** válasza:
100%
Étterem miért lenne gáz? Ha éhes vagyok, akkor beülök enni. Mozi sem gáz egyedül. A film alatt úgysem beszélgetünk, kivéve pár bunkót.
aug. 15. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!