Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan szokjak hozzá, hogy...

Hogyan szokjak hozzá, hogy mikrofonon keresztül kell beszélni más játékosokkal? Mi segíthet az elindulásban?

Figyelt kérdés

Sose volt rá lehetőségem, hogy így játsszak másokkal. Nagy családban nőttem fel, így ha gépnél ültem, bármit mondtam volna hallották és akkor ment a cikizés hogy uu kivel beszélgetsz stb. Kicsit szorongásos emiatt a dolog. De most már egyedül élek, 26 vagyok és nem merek megszólalni, hülyén érzem magam tőle, meg félek hogy baromságot mondok és akkor elkezdenek bullyngolni vagy akármi. Pedig lenne mondanivalóm.

Elsősorban angolul vagy németül kéne megszólalni, de már kerestem magyar szervert, hogy gyakoroljam, de félek kontaktba kerülni bárkivel is.

aug. 14. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én sokszor játszom, néha angolul is mikrofonozok. Ne úgy kezeld ezeket a beszélgetéseket, hogy ott a nagy család. Meg gondolom nem olyan témában beszélgettek amit, ha külső szemlélő hall, akkor az problémás lehet.

Ha a barátod, barátnőd otthon van az a gond?

aug. 14. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Más is mondhat hülyeséget, le van carva. 🤣 Mármint emiatt ne aggódj.
aug. 14. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, úgy látszik én gondolom túl a dolgokat. 😅

Az, hogy a barátnőm ott van az nem okozna gondot. Inkább ismeretlenekkel félek így beszélni, mert nincs olyan a baráti körből akivel tudnék játszani.

aug. 15. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!