Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szomszédtól kapott nekem nem...

Szomszédtól kapott nekem nem tetsző cipőt ha eladom a szüleimnek ugye nem fog feltünni, hogy nincs meg a cipő?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ronda sötétzöld cipőt, sose venném fel ízléstelen. Ugyis szükösen állok anyagilag most ugy döntöttem eladom. Ezért mondtam hogy tetszik a cipő, mert rögtön tudtam hogy ebből pénzt tudok csinálni.

2024. aug. 10. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem egy olyan dolog amit ne mondhatnál meg a szüleidnek de ha mégse szeretnéd attól még mindig ott van a lebukás esélye.
2024. aug. 10. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Ha feltűnik neki, hogy nem hordod, akkor megmondod, hogy anyukád /apukád elkérte mert neki nagyon tetszett és mivel te jó gyerek vagy nekiadtad.
2024. aug. 10. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Bocsi, úgy értelmeztem, hogy a szüleidnek adod el. 😅
2024. aug. 10. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Kismillió olyan dolgot kaptam, ami vagy nem tetszett vagy nem is volt nekem hasznos. Kaptam már 2 számmal nagyobb szandált hatalmas tűsarokkal, kaptam már olyan szandált, hogy első használat után szétesett, kaptam olyan ruhát hogy háromszor belefértem volna vagy épp az ellekezője, feszült rajtam, kaptam már olyan könyvet amit a büdös életben nem olvasnék el...

Hogy mit tanulunk ebből? Az hogy az ember kétségbeesetten rásózza a nem használatos dolgait másra.

Természetesen szentimentálisan, egy nyálas szöveggel együtt adják át ezeket a dolgokat, csak hogy érezd, mennyire "fontos" nekik ez a dolog.

Innentől kezdve úgy gondolom, hogy a szomszéd örül hogy megszabadult a cipőjétől. Dehogy fogja nézegetni, hogy hordod-e. Örül, hogy több hely van neki otthon.

Ha valami oknál fogva mégis rákérdez (de nem fog), megmondhatod, hogy tovább ajándékoztad édesanyádnak, mert képzele el, édesanyád lecsapta a kezedről, úgy megtetszett neki.

2024. aug. 10. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
2024. aug. 10. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5, na ez nagyon ideillett...
2024. aug. 10. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel a tiéd, azt teszel vele, amit akarsz. Ha a szomszéd kérdezi, miért nem látja rajtad, akkor én a helyedben még az igazat is megmondanám. Nem vagy köteles felvenni, ha nem tetszik.
aug. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!