Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért akarja nekem mindig...

Miért akarja nekem mindig mindenki megmondani, hogy mi a jó nekem? Mindig piszkálnak az ismerőseim, meg szórakoznak rajtam. Még egy 7.es kislány is meg akarja mondani, hogy mi a jó nekem?! Én meg nem hagyom, engem ne irányítson senki!

Figyelt kérdés
Van egy társaság akivel járunk ide oda, bulizni, kajálni, programokra. Mostanában befurakodott oda egy kislány, eleinte nem volt vele bajom, de olyat mond nekem hogy ne csináljam ezt meg azt, pl, ne cigizzek, ne járjak ide oda, pont olyanokat akar nekem megtiltani amiket nagyon szeretek. Hogy jön ehhez? Én idősebb vagyok nála jóval, 20 éves vagyok, meg a társaság idősebb tagjai is állandóan piszkálnak, hogy mivel most nincs jelenleg munkám azt mondják hogy ingyen élő vagyok, kinevetnek hogy nincs pénzem, mindig valamit beszólnak és ha reagálok rá kicsit durvábban akkor még ők az áldozatok. De amugy sajnos sok az ilyen ember. Én akármilyen társaságban voltam, vagy suliban is régen, mindig piszkáltak. Apám sokat vert durva modszerekkel, ez miatt kicsit sérült lettem és érzékeny. Én nem viselem ha ezek után még szorakoznak velem. Én egy kedves ember vagyok amugy. Csak mindig mindenért engem vesznek elő akárhol vagyok, én szabad akarok lenni, azt akarok csinálni amit akarok, el akarok költözni, mindent meg akarok venni magamnak. Iskolában is vertek az o. társak és hazudtak rolam a tanárnak. Mindig én lettem megbüntetve. Mindig jól nézek ki, határozott és barátságos vagyok, de mégse szeretnek úgy érzem. Egyedül anyámat szeretem ezen a világon. Én már nem tudom, hogy valaha ki tudom e heverni amit velem tettek az iskolákba, egész nap engem csufoltak, csipkedtek, dobáltak, vertek, minden rosszat és ezt 8 éven keresztül majd utána még 4 éven keresztül. Persze hogy nincs rendben a lelkem. Pszihológus se segitett. Csajosan szeretek öltözni, hosszu hajam van, de imádok verekedni, jártam boxra. Szeretem a durva akciófilmeket,.

júl. 27. 07:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Engem is bántanak sokan....

Én azt látom ők alapból ilyen beképzeltek nagyszájúak esaz az életük...

Most mi is meg is aláztunk néhány ilyen embert mert bántott engem...

Kizártuk a sárgaföldig visszakapta hogy hozzánk sem szólhatnak....

Nagyon sokmindent csináltak ellenünk es elegünk lett...

Még van amit nem tudunk használni amit lehallgat nem egy bonyolult dolog ....

De nem lesz semmi köszönetük abban ahogy viselkedünk velük...

Nem érdemelnek jobb bánásmódot mint amit velünk elkövettek ...

Mi emiatt ott tartunk ...

Nem szólunk egymáshoz semmi köze hozzá...

Az utca másik oldalán van és csak távolról nézi és pocskondiáz minket...

Amíg mi élünk....

Igazából szánalmasak ezek a fajta emberek...

júl. 27. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!