Ujra kene definialni a kapcsolat fogalmat?
Az internet elotti idokben teljesen egyertelmu volt meg, hogy akik "jarnak egymassal", azok "kapcsolatban vannak", az elso randitol kezdve. A randi volt maga az "ismerkedes". Nagyon kinos volt es egyaltalan nem elfogadott, ha valaki tobb fiuval vagy lannyal jar; tobb vasat tart egyszerre a tuzben.
Ezzel szemben manapsag a nok szerint teljesen rendben van, ha egy pasi egyszerre tobb novel ismerkedik egy idoben, mondvan, meg nincsenek kapcsolatban. A ferfiak ugyanugy gondoljak. Altalaban, nyilvan leteznek kivetelek.
Senki nem tudja, es ezert rengeteg kerdes szuletik kulonbozo platformokon arrol, hogy mikortol is vannak egymasnak "elkotelezve", mikortol mondjak ki, hogy ok akkor most "kapcsolatban vannak", ok onnantol "egy par".
Ki mit gondol errol a temarol? Minden velemeny erdekel.
En szemely szerint a net elotti protokollt szeretem. ;-)
Kérdező:
Ezzel disszertálni lehetne, és azon felül, hogy 100 oldalt teleírnék, biztos vagyok benne, hogy totál ellenszenvet váltanék ki itt belőle, mert senki nem értene egyet vele, mert sértésnek venné...
Ezért csak nagy átlagban azt mondom:
az emberek agyában; kivétel nélkül!
11 vagyok...
Igazolásképp elég a már eddig előttem megírt kommentek sorait elemezni, mi az agyban a gond és hogy a felvetés igenis jogos!
Ugyan már. Régen is voltak akik szálltak virágról virágra. Meg olyan idők is, amikor a szülők választották ki hogy a gyerekük kihez menjen/kivel házasodjon. Mai szemmel borzasztó, belegondolni sem merek mennyire rossz lehetett mikor olyanhoz kényszerítettek akit nem szeretsz, akihez nem vonzódsz, sőt, akár taszít is.
Én a magam részéről örülök, hogy létezik internet, így, netes társkeresőn ismertem meg életem szerelmét, azóta össze is házasodtunk. Ha ez nincs, soha nem találkoztunk volna, mert nem voltak közös ismerőseink, + más városban éltünk. Korábban sose találkoztam olyannal akivel ennyire passzoltunk volna egymáshoz. Mind szellemileg, mind fizikailag.
Amúgy, maximum akkor nem tisztességes, ha több emberrel is ismerkedsz, ha pl mindegyiket végigcsókolod, vagy szex is van, az már nagyon nem oké, de valakinek ez is belefér.
A világ változik, ahogy valamennyire az értékrend is, de ez nem mindig rossz.
Párkapcsolati szempontból, ha minőségre gondolunk, abszolut nem voltak jók a régebbi családi, társadalmi szokások. Akkoriban csak azért volt pl kevesebb válás, mert szégyennek számított, nem azért, mert akkoriban jobbak voltak a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!