Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van, hogy az emberek...

Miért van, hogy az emberek elvárják az ételfutártól, hogy felvigye a kaját, de a csomagfutárhoz meg lemennek?

Figyelt kérdés
júl. 23. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Én mondjuk minden futártól elvárom, hogy az ajtóig hozza a cuccot, be tudom engedni kaputelefonnal.
júl. 23. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert sokan inkább éheznek csak hogy tudjanak venni egy újabb mackónadrágot.
júl. 23. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Mindkettőtől elvárom, hogy feljöjjön.
júl. 23. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ételfutár nem hoz nekem nehéz csomagot és fizetek neki plusz borravalót, tehát tőle méginkább elvárom, hogy felhozza. De ugyanúgy elvárom a csomagfutártól is, csak neki több borravalót adok, mert nehezebb a cucc, amit fel kell hoznia...
júl. 23. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Sok csomagfutár csak a kapuig szól.

Pont múltkor rendeltem vmit, kb 20 kiló lehetett, és úgy is rendeltem, hogy ott volt egy rublika, hogy vegyem figyelembe, hogy nehéz csomag csak kapuig, lakásig, házba +1500Ft.

Megkíméltem szegény futárt attól a 10lépétől,kapuban vettem át.

júl. 23. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ember függő. Én senkitől se vàrom el hogy feljöjjön. Ha előre szól igyekszem a hàz kapujàban vàrni.
júl. 23. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Kertesház, kimegyek.

Egyrészt gyorsabb neki is, ha mindenki kimegy, mert a csomagokat a kocsiról le kell pakolni, és nem akarja ezt este 8ig tenni, ha 5ig is lehet.

Másrészt krva biztos, hogy akkor jön, amikor alszik a gyerek, és veri az ajtót.

júl. 23. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem erről elsőre az jutott eszembe, hogy a csomagfutár általában nagyobb tömegű dolgokat szokott hozni, és inkább elémennek, segítenek, átveszik tőle lent. De ez sem igaz általánosan.
júl. 23. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk azét, mert a kaja lassan többe kerül mint a csomag amit rendeltem.
júl. 23. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem különböztetem meg a kettőt!

Ha nem képes felhozni, amit rendeltem, viheti is vissza!

Kifizettem egy szolgáltatást, amit nem kapok meg, - nincs miről beszélni!

Aki nem teljesíti az üzlet rá eső részét, majd megmagyarázza a főnökének, hogy mi t miért (nem) hajlandó elvégezni!

Részemről itt le is zárult a bolt, - nem véletlen, hogy nem vagyok hajlandó 10 forintot sem előre fizetni senkinek!

júl. 24. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!