Miért zár be olyan sok szórakozóhely vidéken mostanában?
Discoba már csak kötözködni, verekedést provokálni, verekedni, gizdáskodni járnak emberek, - még csak nem is feltétlenül fiatalok!
'Sarló-kalapács jeligére' - heti rendszerességű fedett pályás helyi ökölszex a "Település Bikája" címért...
Volt idő, amikor viszonylag rendszeres időközönként tettünk egy kört a feleségemmel a Dunakanyarban - és betértünk egy-egy étterembe.
10-15 éve még bőven volt hová betérnünk, de nézd meg most!
A városok kivételével gyakorlatilag minden egyéb helyen bezártak az éttermek! A jó öreg áfára pakolt áfák áfáinak áfái teszik a dolgukat és a vámosok sem tétlenkednek, - nem éri meg "rosszalkodni"! Ezzel nem azt sugallom, hogy "fúj, vámosok!", - én is voltam vámos, - de kezd olyan lenni ez az ország is (adópolitikáját tekintve), mint az usa! -Többet kapsz egy számlagyárért, mint ha pofán versz valakit az utcasarkon és behorpad!
"nem hiszem el hogy az ottani fiataloknak nem lenne igénye rá,"
B/szhatod az igényt, ha nem tudod finanszírozni.
Lehet, hogy nem tűnt fel, de szemmel láthatóan csökkent a fizetések vásárlóértéke.
Sok szórakozóhely, amennyiben nem funkcionál másként is, nem képes elegendő profitot termelni, ami mellett képes lenne rendesen működni. Főleg a mostani (rezsi)árak mellett. A szórakozás módja is megváltozott, a mai fiataloknak sem azok már az igényei, mint az előző generációknak.
Nekem is nem egy szaktársam azt mondta, meg ismerősök idősebb haverjai is, hogy ők inkább spórolnak egész évben, szórakoznak pénztárca-barát mód, cserébe viszont mennek nyáron valamelyik fesztiválra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!