Ha vizzel locsoljak az allatokat, akkor az embereket miert nem?
Figyelt kérdés
Joggal illet minket, mert meleg van nem?júl. 12. 10:30
11/19 anonim válasza:
Én most tusoltam, mert melegem volt, nem nagy cucc.
Azért baromira nem örülnék, ha pl az utcán random lelocsolna valaki.
Az eszedet is használd néha.
12/19 anonim válasza:
Én mondjuk semennyire nem örülnék, ha valaki random slaggal lelocsolna. A zsebembe vannak az irataim, telefonom stb. Ha elázok dobhatom ki. Majd üljek be bugyiig vizes ruhával az autómba, hátha elázik az ülése.
Magadra úgy és annyi vizet fröcskölsz amennyit akarsz, senki nek tiltja meg. Másokat hagyj ki ebből.
13/19 anonim válasza:
Kérdező, Te debil vagy kicsit, ugye?
14/19 anonim válasza:
#13: a Kérdező múltkor ki lett oktatva, hogy az ember is állat. Azóta ezen pattog.
15/19 anonim válasza:
Senki nem tiltotta meg, hogy magadat (le)locsold, amíg másokat nem zavarsz vele.
Amúgy sok városban, vagy akár különféle rendezvényeken is vannak párakapuk.
16/19 anonim válasza:
Több helyen ott a lehetőség az ún. párakapu alá állni rövidebb-hosszabb ideig a nagyvárosokban.
17/19 anonim válasza:
Mi az elképzelés? Mész az utcán, a szomszéd meg kérdés nélkül rád kanyarít egyet a slaggal?
18/19 anonim válasza:
Én ilyen melegben szoktam magammal vinni kis szórófejes flakonban vizet és azzal szoktam fújkálni magam az utcán. Fél perc alatt felszárad, de addig is hűt, utána újrafújom. :D
19/19 anonim válasza:
Ha elém térdelsz én szívesen lelocsollak, ha erre vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!