Mit csináljak ha irigy vagyok másra akinek van már amit én szeretnék, és úgy érzem ,hogy még több még több minden kell magamnak.?!
Figyelt kérdés
Pl, szeretnék, tetoválást, kocsit, sok pénzt, egy jó párkapcsolatot ahol kényeztetnek. Egész kicsi korom óta ilyen vagyok sajnos. Megláttam hogy másnak ki van festve a körme rögtön én is rászoktam a körömlakkra, nagyon megtetszett. Ha másnak van piercingje nekem miért ne lehetne? Azt is csináltattam. Megláttam, hogy valaki pl, gyorst eszik, rögtön én is vetettem azt anyámmal. Valamiért az van bennem mindig, hogy minél több mindent birtokolni akarok. Most azon vagyok elkeseredve, hogy nincsen tetkóm meg kocsim, meg párom meg saját lakásom, többi már van. Ja meg pénzem sincs sajnos még. Hogyan lehet az irigységet leküzdeni? nagyon rosszul vagyok. 20Ljúl. 7. 16:11
1/12 anonim válasza:
Vannak barátaid ? Mert itt nem az irigység van a hangsúly.Boldogtalannak tűnsz és dolgoktól várod el a boldogságot de ha mindened meglenne amit itt felsoroltál valószínűleg akkor is azt éreznéd, hogy nem vagy teljes, hianyzik valami.
Milyennek képzelsz el mondjuk egy jól működő kapcsolatot ? Nem nyomulni akarok, hozzám fiatal vagy.
2/12 A kérdező kommentje:
Nincsenek, mert nem nagyon szeretnek az emberek, hiába vagyok egy kedves elfogadó személyiség. Gyerekként súlyosan bántalmaztak a suliba.
júl. 7. 16:19
3/12 A kérdező kommentje:
Meg anyám mindig azt mondja csak akkor csinálhatom ezt vagy azt ha azt kiérdemlem, nagyon undorító ez a duma. Magánál tartja a pénzem is. Elköltözni, nem tudok. Kihasználja, hogy nincs munkám, kihasznál mindenki. Nem tudok mihez nyúlni. Nem segít senki, max. néha mamámtól kapok kétezer ft-t.
júl. 7. 16:22
4/12 A kérdező kommentje:
Meg drága ruhákra vágyok. Tetszik a gucci, Calvin Klein. valamiért nem hagynak nyugodni a vágyak.
júl. 7. 16:26
5/12 anonim válasza:
Mindig van olyan akit sajnos kiközösítenek minden ok nélkül.
Hol élsz ? Ha nem messze és akarod akkor lóghatunk kicsit együtt. Még van 1 hetem mielőtt utazom vissza.
Milyen tetoválást szeretnél ?
6/12 A kérdező kommentje:
Rózsa tetoválást szeretnék.
júl. 7. 16:28
7/12 anonim válasza:
Ha nincs munkád, milyen pénzed tartja magánál anyád?
Pszichológusnál voltál már?
8/12 A kérdező kommentje:
Ami maradt abból amikor még melóztam.
júl. 7. 16:49
10/12 Senior Séf válasza:
Az irigységet nem leküzdeni kell, hiszen az egyfajta hajtóerő az ember életében, hanem megtanulni kezelni. A szomszéd fűje mindig zöldebb, ez ellen balgaság harcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!