Hogyan lehet a nem normálisokat elkerülni?
8-as
Én szerintem a pszichós személyek itt jönnek létre.
Mivel én sem vagyok az.
Én szerintem ez egy állatkert.
Csak az ember nevű állat rájött arra ,hogy az agyból főleg az övéből többet kilehet hozzni ,hogy ha vannak megfelelő szabályok és az ahoz tartozó rendszer ,mint a törvény,jog,erkölcs(amit pl:a vallások is tanítanak ,mint jóga,buddhizmus stb.) összessége.
És ezeknek a szabályoknak a betartásával
13-es
Én is tartom a távolságott inkább.
Segíteni nagyon közeli ismerősknek maximum.
"100 esetből van 5 esett amikor kivételesen félig meddig ,de akkor sem teljesen ,de úgy ahogy jogosan kötöszködtek. A maradék 95 eset pedig nem az én hibámból kifolyólag kötöttek belém."
Wow...
Szerintem egyébként közel sem teljes a nem normálisakról alkotott definíciód. A sötét és gonosz többnyire könnyen kiszűrhető már előre is, kivéve persze ha kifejezetten kaméleon az adott ember, vagy érdekében állna elfedni ezt. De idővel ők is kiszúrhatóak, ha kellően rutinos vagy. Illetve az áll vagy állt kezelés alatt is csalóka, nagyon sokan nem is tudják hogy mekkora baj van a fejükkel, sőt pont a világ legnormálisabb emberének tartják magukat, vagy épp mindenki más áldozatának. Azok főleg nem fognak elmenni pszichodokihoz, holott ezerszer kártékonyabbak mint mondjuk egy olyan ember aki eljár, de másoknak sokkal kevésbé ártó dolgokkal.
És visszatérve a definíciódra, közel sem csak ezekkel lehet ártani amiket soroltál. Mi a helyzet a folyamatos mártírkodással? Valóságtagadással, kifogatással, hogy mindig a másik a hibás? A passzív agresszív érzelmi bántalmazással, megjátszva a rendes és jót akaró normális embert? És még sorolhatnám. Szerintem ezek ahol elsőre nem egyértelmű, sokkal inkább toxikusak és kártékonyak. Csak ezekről sokszor még a társadalom se vesz tudomást, és szabadon energiavámpírkodhatnak és ármánykodhatnak radar alatt igen sokáig.
15-es
Köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!