Csak majonézzel bírok minden szendvicset megenni akkor én ínyenc vagyok?
Figyelt kérdés
jún. 22. 18:35
1/25 A kérdező kommentje:
Mindenhez kívánom a majonézt.
jún. 22. 18:35
3/25 A kérdező kommentje:
49 kg vagyok és 163 cm, ehetek:D
jún. 22. 18:38
4/25 A kérdező kommentje:
Kiskorom ota eszem már mindig a majonézt.
jún. 22. 18:39
5/25 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó 😂😂.
Amúgy elég ilyen proli dolognak tűnik, pláne hogy a majonéz a legrosszabb mindközül ( egeszsegtelenebb, mint a mustár meg társai... Kevés tojás + sok-sol olaj meg fűszer.. )
Próbáltad már többféle zöldséggel feldobni a szenyót?
6/25 A kérdező kommentje:
imádom a zöldséget azt is eszek. Nem proli, hülyeség ráfogni mindenre hogy proli dolog.
jún. 22. 18:42
7/25 anonim válasza:
Nincs ezzel baj. Élvezni kell az életet,izeket.
8/25 anonim válasza:
Én külföldön élek, Angliában. Szóval nem, nem fura.
Itt a legtöbb szendvics bizony majonézzel indul, a boltokban kapható elvitelis szendvicsek nagy részében nem vaj van mert az száraz. Egg&Cress, Tuna Mayo, Ham and Egg, All day breakfast, Cheese and Mayo, Coronation Chicken, Hoisin duck mayonnaise, Prawn Mayo, Tuna Sweetcorn, Chicken salad...
10/25 anonim válasza:
NEM, nem vagy ínyenc! Arra éppen az jellemzö, hyyg szereti a változatosságot, nem ugyanazt eszi mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!