Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen mentalitású nővel, hogy ne kb. magányosan haljon meg?

Figyelt kérdés

Akik kezdeményeznek nála, azok sosem tetszenek neki, csak elhessegetni való, idegesítő legyek kb. Viszont, akik neki tetszenek, azoknál meg ő nem mer/akar kezdeményezni, mert jaj, nincsenek egy szinten, jaj, mit akarnának azok PONT TŐLE, jaj, a helyükben ő sem választaná magát.

Megoszlanak róla a vélemények, hogy túl sokat képzel magáról vagy, hogy kevés az önbecsülése. Vagy valami kacifántos elegye a kettőnek. Az oké, hogy olyannal nem áll össze, aki nem kell neki, de szerintem hülyeség, hogy aki kellene, annak meg esélyt se ad. Ő azt mondja, csak realista.

jún. 19. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

TE ki vagy a történetben?

Meg miért akarsz egyáltalán tenni vele valamit, ha neki így jó?

jún. 19. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik neked de te nem jössz be neki ?

Csak hagyd békén ha neki így jó !

jún. 19. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#1: jó kérdés..-
jún. 19. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

Az ilyet nem tudom sajnálni, ne hatagudjatok.

A külső nem minden. Felszínes liba az ilyen

jún. 19. 10:52
 5/10 A kérdező kommentje:

A barátnője vagyok és segíteni akarok! Szabotálja saját magát!

4 Inkább te vagy felszínes, ha a tetszésről rögtön arra asszociálsz, hogy csak a külsőre vonatkozik.

jún. 19. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Ne segíts, ha nem kéri. Halálom az, ha beleugatnak az életembe, úgy, hogy nem is kértem.

A baratnőd, (vagyis nem az, csak használod valamire) még nem tart ott, hogy valós segítséget kérjen, és mélyen leásson oda, ahonnan elindult az önbecsülésének az aláásása.

jún. 19. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Annyira vicces ez amúgy. Olyanok írnak másokról, akiknek szintén fingjuk nincs az életről, eszközökről, kommunikacióról.

"Én nem tudok segíteni, de majd a gyakori segít nekem, hogy segítsek neked".

jún. 19. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

"A barátnője vagyok és segíteni akarok! Szabotálja saját magát!"

Az megvan, hogy nem köteles ugyanúgy élni, ugyanazokat a dolgokat kedvelni, mint te? Költői kérdés volt, tudom, hogy el sem jut a tudatodig, hogy ő egy másik ember. Ettől a falnak mentem én is, volt egy ilyen csaj ismerősöm, - ő is a barátnőmnek tartotta magát -, az volt a mániája, hogy "megment" engem, és folyton össze akart hozni mindenféle fazonnal (én nem kértem soha semmi ilyesmire). Elég durván ki kellett egyszer osztanom, hogy leszálljon rólam végre, és a saját életével foglalkozzon.

jún. 19. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Én is így vagyok, kivéve, hogy én nem tetszem senkinek sem 😅
jún. 19. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok, nincs szerencsém a szerelemben. Pedig amúgy nem a szőke herceget várom, tetszett már nekem jóval idősebb, alacsonyabb fickó is, mert nagyon érdekes embernek tartottam. Szóval nálam sem a külsőségek a fontosak, bár nyilván abban is van egy preferenciám. De ez természetes dolog, hogy az ember olyannal akár lenni, aki azért vonzó neki. Inkább vagyok egyedül, boldogan, (ilyen is van) és nem fogom bárkire feladni a szabadságom.
jún. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!