Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt most hogy kéne feldolgozni?

Ezt most hogy kéne feldolgozni?

Figyelt kérdés

Kicsit messzebbről kezdem, hogy érthető legyen. A húszas éveim elején járok és nem volt még párkapcsolatom, de még egy randim se, sőt soha nem kaptam korombeli srácoktól dicséretet a külsőmre, ezért teljesen megalapozott módon abban a meggyőződésben élem az életemet, hogy nem vagyok egy esztétikus darab.

Tavaly az egyetemen kiszúrtam egy évfolyamtársamat, akivel mintha nézegettük volna egymást (de hozzáteszem, hogy a semmi tapasztalatommal lehet csak a gondolataimban volt így, már ezt sem tudom) többször is. Volt, hogy elég feltűnően nézett, de ennyiből nem feltétlenül következik, hogy azért, mert tetszettem neki. Olyan is volt, hogy előadáson vettem észre, hogy nézett. A lényeg, hogy a hónapok alatt teljesen beleéltem magam, pedig semmi nem történt és hát csalódott vagyok, mert félreértettem, meg végülis becsaptam magam, mert túlgondoltam. Végzősök vagyunk, úgyhogy ebből következik, hogy nem fogunk már többet találkozni és valahol ezt is sajnálom, de lehet, nem kellene.

Sok érzés kavarog bennem, mert eddig mindig így jártam, hogy vagy olyan valaki tetszett, aki foglalt volt vagy olyan, akinek fel se tűnt a létezésem. Valószínűleg nagyon esetlenül is kezelem ezeket a helyzeteket a tapasztalatlanság miatt, de tényleg mindig egy nagy pofára esés a vége és nagyon megtépázza az önbizalmamat. Jó lenne változtatni, de nem tudom, hogy min és hogyan kellene kezdeni.

jún. 18. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

A jövőben próbáld meg kicsit máshogy kezelni , például ua esteleg valaki nagyon néz téged vagy valami, nézd teis… vagy menj oda hozzá vagy bármi.. ne félj … lehet például hasonló helyzetbe ő sem mer kezdeményezni úgy mint te , és közben meg lehet mind a 2en tetszettek egymásnak … viszont vannak olyanok sajnos , akiknek barátnőjuk van és félre kacsintgatnak és szemezgetnek…

Ne legyen ennyire kevés önbizalmad , hidd el aminek jönni kell az jönni fog , lehet számodra egy embert szánt a sors de lehet hogy valóban ő lessz az életedben az első és az utolsó is akivel leeled az életed … Én hiszek ebben , próbálj meg teis kicsit pozitív lenni 😊😊ha beszélgetni akarsz akkor keress fel nyugodtan 😊

jún. 18. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Ezt nem a gyakorin fogod megtanulni, menj pszichológushoz.
jún. 18. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Barátnőid vannak?

Jó lenne legalább tőlük visszajelzést kapnod a külsődet, habitusodat illetően. Ha ők azt mondják, ezzel nincs semmi baj, akkor már csak több önbizalmat kell magadra szedned.

jún. 18. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, de ők és a családom szerintem elfogultak.

Ráadásul kihagytam a történetből egy aprócska részletet, mégpedig azt, hogy bejelöltem.

jún. 18. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Azzal semmi baj sincs ha bejelölted , legalább tettel egy lépést azzal hogy érdeklődést mutattál felé, ezzel nem rontottal el semmit…. Mostmár csak ő rajta múlik hogy ha tetszel neki valószínűleg vissza jelöl és rád ír ..
jún. 18. 23:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, a történetből a happy end maradt csak el.
jún. 18. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Ne csüggedj, valószínűleg nem hozzad való , és lehet hogy ő egy teljesen másik beállítottságú srác …. Ne változz meg és viselj el minden embernek mindent , csak hogy megfelelő mert az számodra nem lessz egészséges …. Hidd el sokkal jobban fog esni neked , ha egy srác keres fel téged és hív el randira vagy szimplán kezdeményezi az ismerkedést …
jún. 18. 23:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy igazad van, de ez most fáj.:(
jún. 19. 22:49
 9/9 marci2004 válasza:
Első válaszoló: Akkor is találhatok magamnak valakit ha van rajtam felesleg?
aug. 26. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!