Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most akkor ez a csaj utál...

Most akkor ez a csaj utál engem vagy sem? (Én is lány vagyok)

Figyelt kérdés

Általánosban évfolyamtársak voltunk, igazából sose tudtam eldönteni a szándékait, mert néha kedves volt, néha meg g.ciskedett, mondjuk nem túl durván/rosszindulatúan, hanem inkább sima hülyegyerek módjára. Mindenesetre nem tűnt úgy, hogy haragban lennék. Viszont miután elhagytuk a sulit, és követni akartam instán, elutasította a követésemet. Aztán sokkal később, amikor “összefutottunk”, pontosabban csak felismertük egymást az utcán, nevetett rajtam az üveg mögül, igazán nem tudom, hogy rosszindulatból vagy sem.

Persze felmerül a kérdés, miért érdekel egy régi ismerős véleménye, amikor barátok se voltunk, de - akármennyire is szarul hangzik - csupán rosszul esik a tudat, hogy vannak emberek akik kifejezetten ellenségesek velem még akkor is, ha tulajdonképpen semmit se csináltam, s emiatt most válságban vagyok.

2024. jún. 15. 17:53
 1/1 anonim ***** válasza:

lehet h elmezavaros. bordeline vagy mi.

a hugom bordelinés és anyánk temetésénél nevetgélt és hangosan röhögött... anyánk agyon kényeztette. én sen tudom h a hugom gxűlölte az anyánkat, de szerintem inkább bordelineben szenved. utanna olvastam.

2024. júl. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!