Szerintetek hol a legjobb/szenvedélyesebb csókolózni?
Repülőn, úton egy romantikus hely felé, sétahajókázáson, sétarepülésen hőlégballonnal naplementénél, egy romantikus vacsora után, sötét moziban egy romantikus filmnél, lakatlan szigeten, egy jól sikerült randi után a lányt hazakísérve az ajtó előtt/bent a lakásban, parkoló autóban, liftben (ha nem utazik benne más), szaunában (kettesben), egy virágos réten, pipacsmezőn, gyertyafényes, rózsaszirmokkal borított helységben, labirintus közepén, Velencében a Sóhajok hídjánál, egy tóban vízibiciklin tekerve, A Gellért-hegy tetején, egy patak mentén sétálva teliholdnál, zuhany alatt, az Eiffel-torony tetején, a sötét éjszakában, ahol rengeteg csillag és a Tejút is látszik, a kandalló előtt, amikor kint szakad az eső, az óriáskeréken amikor legfelülre ér, és így tovább. A lehetőségeknek csak a képzelet és a kreativitás szabhat határt.
Ahol viszont semmiképpen nem romantikus és még visszataszító is mások számára, hiszen senkire nem tartozik az a szenvedélyes csók:
Utcán, tömegközlekedési eszközökön, akárhol sorban állva, pénztárnál állva, mozgólépcsőn, padon egymáson ülve, zebrán/úttesten átsétálva, étteremben világos nappal, egy szűk járdán megállva ahol jönnek-mennek az emberek, akadályozva bármilyen épület bejáratát vagy az emberek közlekedését, autóban zöldre váltó lámpánál, kisgyerekek előtt, bármilyen hivatalban, orvosnál, kórházban, stb.
Szórakozóhelyen. Régen direkt azért jártam bulizni, hogy legyen alkalmam csókolózni. Volt egy pár szenvedélyes, emlékezetes csók élményem.
Tengerparton is jó, de arra kevesebbszer volt lehetőségem.
Érdekes, én mindig valami közterületen/tömegben kaptam a legjobb csókokat. Otthon, kettesben, a párommal már sajnos sosem azon volt a hangsúly, mindig elment más irányba a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!