Tegyük fel, hogy nem akarsz elmenni egy rendezvényre, de a meghívó kifejezetten ragaszkodik ahhoz, hogy te is ott legyél. Mi a legjobb megoldás ilyenkor?
Figyelt kérdés
Csak általában kérdezem. Ez egy patthelyzet. Te mit tennél? Indokold is meg, miért azt tennéd.2023. júl. 2. 15:35
A kérdező szavazást indított:
Igenis el kell menni, ki kell bírni
Nyugodtan vissza lehet utasítani a meghívást
27 szavazat
1/10 anonim válasza:
mi ebben a patthelyzet? nem megyek oszt kész.
ha kedvem van lemondom, ha nincs kedvem le se mondom, csak nem megyek.
2/10 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, ismerni kellene a szituációt.
3/10 anonim válasza:
Rövid időre elmész, és utána fontos okra hivatkozva távozol.
4/10 anonim válasza:
Nekem ez nem patthelyzet. Az, hogy valaki ragaszkodik valamihez, az nem az én problémám.
5/10 anonim válasza:
Nincs ebben semmi patthelyzet. Nekem nem csinál senki programot.
6/10 anonim válasza:
Ismerni kellene a körülményeket.
De pár órát szerintem majd' mindenhol ki lehet bírni...
7/10 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy konkrétan mi a szitu. Ha a gyerekem (számára) fontos focimeccséről, hangversenyéről van szó, vagy az öcsém diplomaosztójáról, esküvőjéről van szó, akkor persze összekapom magam és elmegyek.
Ha viszont a munkatársam akár elcipelni a falubúcsúba, akkor szálljon le rólam.
8/10 A kérdező kommentje:
Most nincs konkrét körülmény, ezért tettem fel így általánosan a kérdést. De ha azt írtátok, hogy szitufüggő, vagy hogy nem mindegy, hogy egy hozzátok közel vagy nem közel álló személy a meghívó, már ez is egy válasz.
2023. júl. 2. 16:50
9/10 anonim válasza:
Lesz4rom mihez ragaszkodik, nem megyek
10/10 anonim válasza:
De általánosan ilyen nincs. Ha valaki azt akarja, legyek ott valahol, mondja meg. Így sem biztos, hogy megyek, de ha nem törvényileg köteleznek, sehol nem kell ott lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!