Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen kapcsolatban vagytok a...

Milyen kapcsolatban vagytok a munoatársakkal/osztálytársakkal?

Figyelt kérdés
jún. 6. 07:58
 1/8 A kérdező kommentje:

munkatársakkal*

elnézést az elírásért

jún. 6. 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyi kapcsolatban.
jún. 6. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

Home Office miatt csak minimálisban, de szerintem ez így van rendjén, ha mindenki minden nap bent lenne, akkor hamar egymás agyára és a munka rovására menne az egész.

Az osztálytársakkal meg anno azt hittem baráti viszonyban vagyok, aztán ballagás után 1 évre rá már senki nem beszélt senkivel.

jún. 6. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó osztályom volt általánosban is, középiskolában is, egyetemen is. Normálisan kijöttünk egymással, és mindenhol volt egy szűkebb kör, akikkel kifejezetten jóban voltam. Legjobb barátaimat a középiskolában ismertem meg.

Munkatársakkal is jól kijövök, igaz ez egy kis hely, nagyon családias, nem is működne úgy, ha nem bírnánk egymást. Munkatársak között is van egy olyan, akivel baráti lett a kapcsolat.

jún. 6. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
#3 miért mennének emberek egymás agyára a munkahelyen? Nem mindenhol idióták dolgoznak. Mi heti 2x járunk be és tök jó a csapat, kedvesek, nyitottak. A munka előnyére is válik, hogy azokon a napokon csomó meetinget letudunk, és így a home office napok sokkal chillesebbek.
jún. 6. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Általánosban, szerintem, összességében jó osztályom volt, bár az utolsó 2 évben nagyon nagy klikkesedés volt, és akkor azért volt 1-2 példa, amikor széthúzott az osztály. Azonban még így sem volt köztük olyan, akivel rosszban lettem volna.

Gimiben viszont sokáig nagyon nem találtam a helyem; a közel 40 fős osztályban rajtam kívül alig volt másik visszahúzódóbb, halkszavú tanuló. Illetve, ott már piszkáltak is, mert az ő olvasatukban ciki volt tanulni, becsületes úton jó jegyeket szerezni. Nem voltam stréber, a jegyeimre azonban nagyon odafigyeltem.

Most, egyetem alatt, egy szaktárstól eltekintve mindenkivel jóban vagyok, jókat tudunk beszélgetni, csoportmunka is gördülékeny. Illetve pár évfolyamtárssal is hasonlóan jó tapasztalataim vannak. Az az egy valaki pedig nagyon szétszórt, minden fontosabb neki, mint az egyetem, és rendszeresen hozott másokat, amúgy engem is, kellemetlen helyzetbe emiatt a csoportmunkák alatt.

Általános iskolai osztálytársak közül egy valaki van, aki a mai napig az egyik legjobb barátnőm, gimiből pedig ketten vannak, akikkel valamelyest megmaradt a kapcsolat. Egyetemen, legalábbis most ezt érzem, szerintem 2-3 olyan szak-, csoportársam van, akivel suli után is marad bárminemű kontakt, esetleg barátság.

jún. 6. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem járunnk össze, sörözni sem, a munkahelyen megy egy kisebb beszélgetés, de nem több. Én többmindent tudok róluk, mint fordítva: csak az a bökkenő, hogy hót nem érdekel az, amit mondanak.
jún. 6. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Az osztálytársaim nagy részével jóban vagyok, párral közülük napi szinten beszélek és közelebb állnak hozzám, de vannak olyanok is, akikkel alig váltottam szót néhányszor az évek alatt.
jún. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!