Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy csávó tökmagot evett ma a...

Egy csávó tökmagot evett ma a héven, és az összes szemetét a padlóra dobálta. 4en voltak ciganyok, en 50 kg-s nő, nem szóltam, de más se. Pedig a Holdra tudtam volna lőni. Ha soha senki nem szól, mert nem mer, soha nem lesz vége. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
jún. 4. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha csúnyán nézel is megkéselnek, jó hogy nem mer senki megszólalni vagy felállni. Az utas, az ellenőr vagy a sofőr sem fog semmit csinálni, csak csendben tűr. Nincs (humánus) megoldás, mert beilleszkedésre az elmúlt pár száz évben még nem mutattak hajlandóságot.
jún. 4. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
A "csavo" is ciganyul van. Csak igy, stilszeruen... ;-)
jún. 4. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Én a héven egy nem cigány családdal ültem szemben és a gyerek túrta az orrát a másik földhöz vágta magát és az anyuka pedig csak mosolygott és telefonozott. Na ennek mikor lesz vége? Egy másik alkalommal valami olajat öntött ki a pasi valami edényből véletlen lehetett, de meg sem próbált tenni semmit az ügy érdekében, hogy fel legyen takarítva!! Nem volt cigány.
jún. 4. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Ha téged annyira érdekel a bkv tisztasága, akkor talán tehetnél is érte valamit, mert baromi piszkos!
jún. 4. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Olvastam,hogy ugy nevelik a gyerekeket,h semmiben nem szabalyozzak korlatozzak oket. Viszont sokat dicserik batoritjak a gyerekeket. A csaladi tanacskozasokon mar kb 8 eves korukrol a fiuknam reszt kell venniuk ods i a velemenyuket a kulonbozo csakadban elofordulo problemakrol. (Ezzel fejlodik a beszedkeszseguk, a batoraaguk,h ki merjek fejezni a velemenyuket kisebb hallgatosag elott is. Igy sok onbizalmuk lesz gyerekkent es felnottkorban is,azonban a tarsadalmi konvenciokat nem tartjak be,mert nem szoktattak hozza oket. Illetve szerintem ez reszukrol amolyan visszavagas lehet az ellenuk iranyulo a nem cigany lakossag nagy reszerol torteno rasszizmussal,eloitelettel es utalatttal szemben.

Tehat a neveltetesukbol adodik rengeteg elonyos tulajdonsaguk ,mint az onbizalom onbecsules .

Eg a szituacio felvet egy filozofikus kerdest,hogy a magas onbizalom kialakitasa hogyan jarhatna egxutt a tarsadalmi normak szabalyok betartatasaval?

jún. 5. 06:57
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

En elovettem volna egy zacskot es megkerdeztem volna toluk,h tudnak-e segiteni abban,elvihetem-e a tokmaghejat a viragfoldembe keverni otthon ,hogy ne kelljen vennem viragfoldet a potlasra. Lehet,h legkozelebb mar ok is hazavinnek vagy egy kozuluk legalabb. Minden valtozas kicsiben indul el. El kell donteni ,hogy van-e ertelme a vak eloiteletnek ,vagy celravezetobb tanulmanyozni a problemak gyokeret ,megerteni oket,es ugy mar konnyu szociologia pszichologia hattertudassal megoldasorientalt modon hozzaalni a problemahoz?

En regebben egy szigeten Pesten napkozben amikor masok ott voltak osszeszedtem a sajat szemetem meg nehany kozelben levo szemetet ,amit nem en dobtam el. De sose szoltam senkinek,h ne szemeteljen,mert azzal tudtam,hogy nem ernek el eredmenyt fokent lazado korban levo embereknel.

Ezt csinaltam par honapig,es azota azon a teruleten 95 szazalekkal kevesebb szemetet latok azota is . Zacskoban osszegujtve vannak a szemetesek mellett. Azelott nem lattam ilyet,hogy osszegyujtottek volna.

Ezt azutan csinaltam,miutan hallottam,hogy Japanban nincs szemet sehol es ha a turistak eldobnak valamit,akkor a japan lakos osszeszedi es kidobja utana. Azt gondoltam budapestikent,hogy Budapesten is jo lenne ezt elerni. Idonkent szoktam felvenni vmit es kidobni,hogy terjedjen el az utcakon is ez. Lattam ilyet masoktol is.

Igenis lehet formalni a tarsadalmat. Igenis a tudas hatalom. Lehet hasznalni a pszichologia es szociologia tudast ilyenre is.

jún. 5. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk én ezt úgy értelmeztem, hogy egy fiú evett tökmagot. És bár a kérdező vékony testalkatú, ezért nem kereste a balhét. A 4 c*gány viszont szólhatott volna neki, ők csak nem féltek.
jún. 5. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

1. cigànyok. Tegnap engem az őrsön fenyegetett egy, mert nem akartam neki meg a "csalàdjànak" 20 ezer forintot adni "gyógyszerre" (nem vicc). A fenyegetés indoklàsa az volt hogy dühbe jött mert a csalàdjàt sértem meg azzal hogy nem adok pénzt.

2. Senki se szól mert a bkk illetve a vàrosvezetés dolga rendben tartani a teret. Ha én magamra veszem, én vagyok előszedve. Oldjàk meg. Egyik nap megoldod a feladatukat, màsnap meg téged megbüntetnek 25 ezer forintra mert egy nappal lejàrt a bérleted és nem vetted észre reggel munkàba menet és nem vàr 2 percet hogy megvedd az appon. Aztàn megírja a csekket és elfordítja a fejét a 2 üléssel arrébb ülő cigànyokhoz érve. Fogja a fszom a munkàjukat végezni mellé. Mi vagyok én, balek?

3. Düh beszél belőled. Nem tudtad volna holtra lőni, mert nincs nàlunk jogod fegyvert viselni. Tartani is csak vadàszfegyvert vadàszengedéllyel, amit nem csak hogy nem hordhatsz utcàn önvédelemre, de méretei miatt alkalmatlan is lenne. Valamint lőtéri tagsàg és vizsgàk esetén van lehetőséged otthon tartani éles maroklőfegyvert, amíg tag vagy és a kritériumoknak megfelelsz. Amit jogsértő módon hordhatsz (azaz jogilag nem hordhatsz) magadnàl az utcàn. Azzal talàn ha beléd àllnak holtra tudod lőni, de le kell ülnöd a börtönben. Pont annyit ad érte a bíró, mint egy normàlis emberért. És ha csak megtalàljàk nàlad hàzon kívül önvédelemre készen az amúgyotthon jogszerűen tartott maroklőfegyvered, az is büntetőügy. Szóval fantàzia amit írtàl.

A Mi Hazànk egyik kampànyànak propagandàjàba belengedte hogy biztosít jogot a magyaroknak a civil fegyvertartàsra önvédelem céljàból. Viszont ha a komplett kampànytervüket végig olvasod (ami olalukon még mindig fent van), abban benne van, hogy ők csak arra gondoltak, hogy a rendvédelmi szervek eleve fegyveres tagjai viselhessék civilben is a fegyverüket. Nem a tényleges civil lakossàg szàmàra gondoltàk a jogot biztosítani. Csak ugye szép ferdítés volt a promón, tipik politikai hazudunk is meg nem is.

A gàz-riasztó meg a gumilövedékes jàtékfegyvereket amik arra vannak hogy felnött férfiak kicsit macsóbbnak érezzék magukat, felejtsük el. Csíp meg minden, ruhàn keresztül is. Igen bevérzik a bőr ha eltalàlnak vele, persze. Kellemetlen. De tàmadàs megàllítàsàra max a riadalom következtében alkalmasak. Pàr hónapja volt egy eset hogy sràc ilyennel akarta megvédeni magàt és addig volt sikeres az akció amíg el nem sütötte és a tàmadók rà nem jöttek, hogy nem éles. Utàna halàlra késelték.

Szóval a TL:DR.: Vàrosvezetés vagy a kormàny oldja meg vagy adjon megfelelő jogi keretet az ön- és vagyonvédelemre. Addig leszrom. És a szotyizàs/tökmagozàs zavar a legkevésbé. Egyik cigàny a koldult pénzből szotyizik, màsik majd közmunkàn összesöpri. Természetes körforgàs.

jún. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!