Vannak férfi önfejlesztő közösségek? Voltatok már ilyenen? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Mindig látok különböző nőknek szóló önfejlesztő köröket, női közösségeket, amik elvileg segítik őket a nőiességükben, az önelfogadásban, ahol egymást támogathatják ilyen dolgokban. Viszont ugyanilyen közösségeket férfiaknak nem igazán látok, talán csak a Férfiak klubjáról hallottam eddig. Én személyesen nem látom magam túl férfiasnak, magabiztosnak, nem vagyok jó vezető, és nem is igazán voltak ilyen példák előttem, de szívesen fejlődnék ezekben. Kiváncsi lennék, hogy ha vannak ilyen közösségek, akkor ezek milyenek. Ha voltatok már ilyesmin, elmesélnétek, hogy nektek milyen volt, mit adott hozzátok, vagy ha csalódtatok benne, akkor miért?
23f
máj. 27. 19:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!