Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A férfiakat érdekli a nők...

A férfiakat érdekli a nők személyisége,vagy kizárólag akkor mutat érdeklődést a nő felé ha tetszik is neki?

Figyelt kérdés
máj. 21. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Mivel elég sok nő gorombán reagál bármiféle érdeklődésre... ezért sok férfi inkább bele se kezd.
máj. 21. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amit a 10-ben írtál. Én is nő vagyok, szoktam ezen gondolkozni. Vagy végigpörgetni, hányszor beszélgettem így férfival, ahogy te írod. Végül is volt ilyen, ha nagyon akarom, de azok inkább kollégák voltak, akikkel együtt dolgoztam, tehát amúgy is egy helyiségben voltunk, amúgy is beszélgettünk volna. Tehát nem "felfigyelt rám", akár mint emberre, akár mint nőre. Néhányszor volt olyan is, hogy valaki többször beszélgetett velem, de nem mutatta semmi jelét tetszésnek, azon mondjuk én is elgondolkoztam. Nevezetesen azon, hogy csak nem mint embert talált szimpatikusnak? Vagy most vizsgálom, hogy én szoktam-e férfiakkal, akikkel semmiképpen nem akarnék testi kontaktot (mondjuk mert 30 évvel fiatalabb vagy idősebb, vagy egyáltalán nem tetszik a külseje, vagy...nem tudom, nagyon távol él), beszélgetni, beszélgetésbe elegyedni, vagy akár egynél többször beszélgetni vele? Jó kérdés, szerintem nem igazán. Vagy nem nagyon van olyan, hogy valaki nagyon-nagyon szimpatikus mint ember. A nemét pedig teljesen figyelmen kívül hagyom.

Mondjuk én nem is vagyok valami barátságos, meg nagyon elfogadó se, mármint úgy értem, hogy én válogatósnak tartom magam, nem igazán tetszik senki se, ami a belső tulajdonságokat illeti. Nem vagyok elájulva az emberek nagy részétől. :D

máj. 21. 13:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
De az maximum barát lesz, vagy közös munka, ilyesmi.
máj. 21. 14:37
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Alapból nem érdeklődök senki felől sem, de a személyisége az egyénnek érdekel, mert többnyire lehet a másiktól tanulni, ami jó.
máj. 21. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem alapvetően igen. Legalább is én nőként azt tapasztaltam, hogy aki nem ismerkedés céljából próbál felém közeledni, hanem pl. munkahelyen, felnőttképzésen, közös hobbi okán, az tényleg nem akar többet tőlem, legalább is 100-ból 99 nem (oké, volt egy, aki csak nem tudta, hogy kommunikálja, hogy egyébként mit szeretne, de ez szerintem kivételt erősítő szabály). A többségnek amúgy is barátnője van, felesége van, családja van, korban nem illünk össze, életvitel szerint nem illünk össze, eleve ugyanarra a kapura játsszunk.
máj. 22. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Csak azoké érdekel aki tetszik vagy barát.

Idegeneké nem.

máj. 26. 06:03
 17/20 anonim ***** válasza:
16, akit most barátnak tartasz, valamikor azok is idegenek voltak, ők hogy léptek át nálad ezen a kapun?
máj. 26. 06:06
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 Jól látod :)

Hol a határ?

máj. 26. 06:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Mivel te írtál erről a jelenségről, ezért most a te határaidra kérdeztem rá, amúgy felteszem, mindenkinél máshol.
máj. 26. 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:
78%

Én kétfelé választanám a dolgot. Ha mint nő tetszik, és esélyem is van nála, akkor kevésbé számít, hogy milyen, mint ember. Ha viszont nem a nőiessége fog meg, akkor ugyanúgy vagyok vele, mint egy férfivel, ha van közös cél, feladat, érdeklődési terület, akkor akár jó barátok is lehetünk.

Akit viszont páromul választottam, ott az a lényeges, hogy igazi nő legyen. Inkább elviselem a férfi szemmel furcsa, zavaró tulajdonságait. (a sok beszéd, pletyka, érzelmi kitörések, szeszélyek és hasonlókra gondolok) Hogy ugyanúgy gondolkodjon, mint én, azt nem várom el, mert akkor már férfi lenne!

máj. 27. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!