Tippek ,hogy hogyan legyek vonzó társaság?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és szeretnék végre barátokat ,akár párkapcsolatot bevonzani. Hogy legyek vonzó mások számára ,hogy szivesen barátkozzanak velem? De inkább az ,hogy ha van valaki más ,nem cserélnének le egyből. Nem tudom ,tudja-e valaki mire gondolok. Előre is köszimáj. 20. 16:43
1/5 anonim válasza:
Csak add önmagad, legyél kedves, barátság és nyitott.
2/5 anonim válasza:
Dobd ki a cickót. 10-ből 9 csajnál beválik.
3/5 anonim válasza:
Esetleg, ha írnál magadról, akkor könnyebb megmondani, mik lehetnek a sarokpontok, amikben jó vagy, vagy amiken érdemes változtatni.
4/5 anonim válasza:
Csajoknál ez easy…
Alapból mindegy, hogyan nézel ki még a legcsúnyábbaknak is vannak “hódolóik”. Szal a párkapcsolat miatt ne izgulj, lesz miből válogatni.
A barát témát én elengedtem úgy 20 éves koromban. Közép suliban akik voltak már nincsennek, vége lett a sulinak és mindenki elfelejtett mindenkit kb azonnal. Szakmán ugyanez. Gyerekkoriakkal 20 éves koromig tartottam a kapcsolatot de utánna átment a másik kihasználásába, lehúzásába, érdekbe…
“Jobb egyedül mint magadba” tudod.
5/5 anonim válasza:
A legnyerőbb az, ha nem színészkedsz.
Felveszel egy jellemet, megszeretik, aztán belefáradsz, ők meg elfordulnak. Felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!