Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A mai világban miért fogják...

A mai világban miért fogják rá az emberek mindenre, hogy gáz?

Figyelt kérdés
Nincsenek sztem gáz dolgok, mindenki azt csinál amit akar, olyan ruhát hord amit akar, azt eszik amit akar, sztem a cigi se gáz. Még én szexinek is tartom. Nem gáz a müszempilla, nem gáz ha valakinek nincs sok pénze. Meg a kukás munka se gáz, nem muszáj mindenkinek irodán dolgoznia. Meg kéne érteni az embereknek hogy mindenki más, nem rossz csak más! Meg ha márkás ruhát hord, egyből leszólják hogy úúú biztos ezzel akar felvágni, biztos lopta rá a pénzt. Pont hogy irigyek az ilyen mindent gáznak tartó emberek nem? Szüleim is el tanulták már ezt a hülyeséget sajnos, hogy mindenre azt mondják hogy gáz.

máj. 20. 07:21
 1/3 A kérdező kommentje:
És legtöbbször pont a menő, jó, dolgokra fogják rá hogy gáz.
máj. 20. 07:22
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
24%

Szerintem gàz vagy.

Vagy csak hülye.

máj. 20. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:
86%

“mindenki azt csinál amit akar”

Azért szerencsére még nem.

Érteni vélem a kérdésed lényegét, bár nem tudom milyen választ vársz rá. Az “gáz”, ami a többségi társadalom szerint nem normális. Az nem igaz, h a különböző munkákat gáznak tartják legtöbben. Van egy réteg, aki igen, ezek általában irodai munkások, főleg vezető pozícióban, de az emberek nagytöbbsége nem vezető pozícióban dolgozik.

Az meg, h mi a “menő”, jó dolog, az teljesen szubjektív. Emberek milliói tartják menőnek a füvezést, én rosszul vagyok már a szagától is.

Vagy pl írod a cigit, h szted szexi. Nekem konkrétan hányingerem van tőle. Leszarom, ha szívja valaki, de pl sosem közelednék olyan nőhöz, aki bűzlik a cigitől.

“Meg kéne érteni az embereknek hogy mindenki más, nem rossz csak más! ”

Ha majd ehhez te is tartod magad, akkor lesz jogos a “felháborodásod” a témában. :D

máj. 20. 08:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!