Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok/fiúk akik lefogytak,...

Lányok/fiúk akik lefogytak, ti is észleltétek ezt?

Figyelt kérdés
Én közel -40 kg után azt vettem észre, hogy az emberek akik bantottak kedvesek lettek, akik ram sem néztek érdeklődni kezdtek és a tarsai. Én ezt kevésbé tudtam kezelni, és még mindig a régi enem sérelmei vannak jelen, és kiváncsi lennék, hogy ezt ki hogyan kezeli. 😊
máj. 19. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Hm ez érdekes, de lehet benne az is,hogy tisztelik a kitartásod:)

Ügyes vagy!:)

máj. 19. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és az idegenek is alapból sokkal kedvesebbek, nyitottabbak, türelmesebbek velem. (nem; nem csak bemesélem magamnak)
máj. 19. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Majd mikor 40 leszel ugyanúgy átnéznek rajtad és senkinek se fogsz kelleni
máj. 19. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 80kg fogyás után tapasztalok hasonlókat, de igen.
máj. 19. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Igen, ezt tiszteletnek hívják, hogy végre vetted a fáradságot és a tohonya, hab testedtől megszabadultál.
máj. 19. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk kíváncsi lennék rá, hogy képes-e egyáltalán tiszteletet produkálni az olyan emberek agya, akik a semmiért gcik másokkal.

Számomra olyan szinten idegen, hogy valakit csak úgy, kedvtelésből (PLÁNE szemtől szemben) bsztassak, hogy el sem tudom képzelni hogy mi jár az olyanok fejében akik ezt így napi szinten csinálják.

máj. 19. 15:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti

Ugye tudod, hogy sokan nem feltétlen azért híznak el mert zabalnak?

Állhat a háttérben betegség, vagy lassú anyagcsere is.

A habtest iszonyatosan sértő kifejezés..

Meg egyébként, ha nem is eszik sokat az ember csak dús kalóriás ételeket, és rosszul táplálkozik is elhízhat.. sok vékony ismerosom van akik egesznap esznek mozogni sem mozognak és mégis bomba alakjuk van, az dehát az élet nem habostorta, van akinek megkell szenvedni az eredményért, de azzal egyetertek, hogy fáradtság kell hozza 😌

máj. 19. 15:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó

Én sem értem azokat az embereket, akik abban lelik az örömüket, hogy másokat bántanak ok nélkül, szerintem semmivel nem kevesebb valaki mert van rajta súlyfelesleg. Én is magam miatt változtattam mert nekem nem tetszett, de más miatt nem változtattam volna 😊

máj. 19. 15:44
 9/11 A kérdező kommentje:
*-az
máj. 19. 15:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Meg aki azt írta, hogy majd mikor 40 leszel..

hogy kapcsolódik ez az én kérdésemhez? Nem értem a logikát, mindegy hány éves az ember nem az fog számítani, hogy hányan figyelnek fel rá elég ha pár igaz barátja van az embernek meg esetleg egy tars aki szereti..

máj. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!