Mennyi az az alkalom, amikor úgy szeretsz kikapcsolódni, hogy összejöttök barátokkal/rokonokkal?
Figyelt kérdés
2024. máj. 15. 12:22
11/15 anonim válasza:
Én nem unatkozom otthon egyedül sem. Dolgozom, utána mindig van valami "feladat", intézni való, házimunka. Szeretek kicsit pihenni úgy, hogy semmit se csinálok. És utána szeretek olvasni, videókat nézni, hallgatni érdekes beszélgetésekről, aztán már este is van. Hétvégén általában mindig van valami, vagy család, vagy barátokkal. De nyilván ha hétköznapra esik, akkor sem vagyok ellene :) De nincs igényem napi programokra.
12/15 anonim válasza:
Dolgozok, alig vagyok otthon. Örülök ha a kevés szabadidőmben végre leülhetek a fenekemre és nyugtom van végre.
14/15 anonim válasza:
Két barátommal hetente, egy másikkal havonta egyszer vagy kétszer, a heti összejárásokból egyik barátommal szabadidős programjaink szoktak lenni. Közben nagyon sok dolgot szeretek csinálni egyedül is és párom is van. Nem egyszerű mindent összehozni egyébként. Amikor párom délutános, igazából akkor kell az az egyedüllét nekem.
35/F
15/15 anonim válasza:
Barátokkal úgy 1-2 hetente, rokonokkal viszont inkább csak 1-3 havonta. Szeretem őket is, nem arról van szó, csupán elég sokszor központi téma a politika, ami fárasztó tud lenni. Hiába értek amúgy velük egyet, egy valakitől eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!