A magyarok miért nem tudnak élni?
Figyelt kérdés
Soha semmi érdekes vagy vicces nem tud történni velük,mert nem csinálnak semmi furcsát.ehhez hasonló videókat a teljes történelmükből nem lehetne összevágni.
máj. 11. 09:57
2/16 anonim válasza:
Ha neked az élni azt jelenti, hogy teljesen hülyét csinálsz magadból, akkor igencsak alacsony a szinted.
Nekem az élni azt jelenti pl., hogy a tengerparton fekszem és pihenek, vagy a tengerben úszok.
3/16 anonim válasza:
Ezek mkst tényleg negerek akik fehérre sminkelték magukat? Lol
Mindenesetre az hogy magyar vagy nem akadályoz meg abban hogy hülye, alkoholista (biciklis részletek) stb. legyel, szóval ha neked ez hiányzik hajrá.
4/16 A kérdező kommentje:
Tehát miért nem tudnak élni?
máj. 11. 10:48
5/16 anonim válasza:
Kérdező, én tudok élni. Mint már említettem, nekem egy tengerparti pihenés az élet. Tavaly Dominikán az óceánparton pihentem fehérhomokos pálmafás parton. ☺️ Előtte való évben Horvátországban. Idén még csak egy ausztriai szervezett túra van beiktatva.
6/16 anonim válasza:
#4 tehát teljesen hülye vagy, vagy csak kicsit?
7/16 A kérdező kommentje:
#5 a bolondozás hozzátartozik az élethez,ezt nem szándékozom bizonygatni.
máj. 11. 12:18
8/16 anonim válasza:
Mert alapból gondolkodni sem tudnak...
9/16 A kérdező kommentje:
Még a kérdést sem értik a válaszolók,sajnos vagy nem sajnos de ez az állításomat támasztja alá.
máj. 11. 13:09
10/16 Szolovjov válasza:
Hogyne csinálnánk ilyemsiket, csak le kell jönni falura. Trophy MZ-vel is hogy nekiszálltunk a vaskapunak. Utána meg jött ki az öregasszony hogy jajj, mentő, mentő. Mondom dehogy kell mentő, azzal jön a rendőr is. Báttyának meg nincs jogsija, a motornak meg forgalmija. Egyből jobban lettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!