Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktatok rettegni ti is...

Szoktatok rettegni ti is azon, hogyha nem írtok vissza időben, akkor kivet magából a társadalom benneteket?

Figyelt kérdés
Szerintem ez rendkívül nyomasztó és frusztráló érzés tud lenni. Sokan dühösek ha nem írnak nekik vissza azonnal, és szabályosan elvárják sőt egyenesen kikövetelnék, ha megtehetnék.

2024. máj. 8. 16:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vagyok ennyire netfüggő...
2024. máj. 8. 17:29
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hoztad ezt ki hogy egyedül maradok, miközben pontosan az a problémám hogy boldog boldogtalan rám írogat halál feleslegesen. Csak mert véletlen online-ba rak ez a hülye telefon. De gratulálok a szövegértelmezésedhez 😂
2024. máj. 8. 17:30
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Én ugyanúgy kedvelni fogom emberileg őt továbbra is, ha nem válaszol, de elfogadom, hogyha nem érdeklem és abbahagyom az írogatást.
2024. máj. 8. 17:32
 24/32 anonim ***** válasza:
31%
Igen, roppant hiteles, hogy annyira nem vagy magányos, hogy már egy órája ide írogatsz. Ez minden elfoglalt, barátokkal bőven ellátott, tőlük már nyugodni sem tudom ember ismérve. :D
2024. máj. 8. 17:35
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugy lehet leszoktatni oket az ugraltatadosrol,hogy nem irsz nekik vissza orakig ....

Messengeren be lehet tenni a levelszemetbe embereket. Nyugodtan tedd bele,akik nem tisztelik a sajat akaratod.

Akikkel nem talalkozol onszantadbol tehat munkatars/szomszed/iskolatars ,azoknak nem erdemeses valaszolni csak napok mulva. Ha szamon ker,oltas le,hogy nem ugraltasson. Az igazi baratok nem messengeren irogatnak ,hanem onkent talalkoztok szemelyesen.

2024. máj. 8. 23:25
 26/32 anonim ***** válasza:
49%
25# De ha nincs megbeszélve interneten, akkor hogy találkoznék vele személyesen? Főleg, ha pl messze is van, akkor esélytelen azt egész.
2024. máj. 8. 23:29
 27/32 anonim ***** válasza:
26# De nem is akarna velem valószínű.. Hát elég téveszmés vagyok úgy tűnik.. :/ Nem a realitásban élek.
2024. máj. 8. 23:31
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
26-os. Kerdezz ra,h x vagy y idopontban van-e kedve talalkozni.
2024. máj. 9. 00:15
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha valaki hisztizik ezen akkor örülök hogy megszabadulhatok tőle.

Munkaidőben munkaügyben ugye kötelező elérhetőnek lennem és “azonnal” (belátható időn belül) reagálni, nem vagyok hajlandó a kevés szabadidőmben is ügyeletet tartani és folyton a telefonomat figyelni.

Általában visszaírok egy napon belül, aztán kész.

2024. máj. 9. 10:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok én olyan fontos ember, hogy visszaírjanak nekem.
2024. máj. 9. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!