Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktatok rettegni ti is...

Szoktatok rettegni ti is azon, hogyha nem írtok vissza időben, akkor kivet magából a társadalom benneteket?

Figyelt kérdés
Szerintem ez rendkívül nyomasztó és frusztráló érzés tud lenni. Sokan dühösek ha nem írnak nekik vissza azonnal, és szabályosan elvárják sőt egyenesen kikövetelnék, ha megtehetnék.

máj. 8. 16:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nincs megfelelési kényszerem. Majd írok, ha ráérek. Ha valaki ezen megsértődik, akkor az az ismertség annyit is ért.
máj. 8. 16:33
 2/32 anonim ***** válasza:
23%

Egyáltalán nem...

Sokkal komolyabb dolgok miatt aggódom, semmint ezen.

máj. 8. 16:33
 3/32 A kérdező kommentje:

De már jön rám utána egyből, kérdezget, írogat, számon kér!

Ha láttamozom az üzenetet az a baj, ha nem nézem meg az üzenetet akkor meg az a baj. Ezeknek sose jó semmi, és nem értenek a finom jelzésekből se.

máj. 8. 16:39
 4/32 anonim ***** válasza:
27%
Én arra izgulok, ha nem írnak vissza. Orgazmikus érzés az, amikor ignorálnak engem. 🙂
máj. 8. 16:44
 5/32 anonim ***** válasza:
6%

Nagyon gyengus kritika ez... Az emberek nem ezen szoktak panaszkodni, hanem ha a kedves, magát barátnak állító illető 3 hét alatt se képes válaszolni. Mikor nonstop a telefonon csüng.

Nem kell összemosni dolgokat. Csodálkozom, hogy valaki még normálisan próbál válaszolni egy trollkodásra.

máj. 8. 16:44
 6/32 anonim ***** válasza:
68%

"nem értenek a finom jelzésekből se"

Próbáltad nemfinoman? Hátha megérti és lekopik végre.

Vagy azt nem szeretnéd? Nem azt szeretnéd?

máj. 8. 16:45
 7/32 A kérdező kommentje:
Én szimplán ignorálni szoktam a hisztizést is, hátha akkor észreveszi magát. De igazából ez engem is kiborít, csak nem mutatom olyankor. Hogy lehetnek felnőtt emberek ilyen akaratosak és hisztisek, nem igaz. Nem értem mikor lett ekkora divat, hogy elvárják sőt kiköveteljék hogy egyből, azonnal írj vissza.
máj. 8. 16:49
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a fontos személyek, ha nem valami fontos nekik felhívnak.-

Ha számukra nem fontos és csak írnak arról ők is tudják h ráér és nem válaszolok azonnal.

Akik pedig csak írni tudnak és felhívni nem, azokkal úgy vagyok, hogy nem fontos. Így nem érdekel a hiszti sem.

máj. 8. 16:52
 9/32 A kérdező kommentje:
Meg hogy zöld vagyok és akkor akkor azt hiszi hogy azonnal írnia kell, sőt napokon át azt lesi mikor leszek zöld 😫 Az hogy másokkal beszélek, meg kicsit sem zavarja? Önző emberek az ilyenek nagyon, nem hagyják élni a másikat, és nem hagynak neki nyugtot. Mikor lett ez ekkora trend???
máj. 8. 16:52
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
9# Engem nem érdekel, hidegen hagy... Egyébként meg a nem válasz is válasz, ha nem ír vissza semmit az is egy üzenet felém. Nem ír vissza? Kit érdekel? Több is veszett már Mohácsnál..
máj. 8. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!